Octavia Geamănu: „Am visat că trecea un şoricel prin casă şi atunci m-am trezit şi mi-am spus: «Sunt însărcinată!».”

252

Prezentatoarea TV, Octavia Geamănu, soţia lui Marian Ionescu de la Direcţia 5,  este foarte fericită, deoarece a aflat că la sfârşitul acestui an va deveni în sfârşit, pentru prima oară, mămică. 

octavia-geamanu

 

 

„Încă nu știm dacă va fi fetiță sau băiețel. Eu mi-am pregătit, totuși, numele Andrei. Și eu, și Marian suntem anesteziați de fericire. E copleșitor sentimentul. Îl înțelegi cu adevărat numai atunci când trăiești tu asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai frumos cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simțeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică”, a mărturisit Octavia.
Trecând printr-o perioadă în care are nevoie de cât mai multă linişte, Octavia a mers împreună cu o prietenă, la Mănăstirea Ghighiu din Ploieşti, un loc foarte drag ştiristei, unde liniştea îi umple sufletul de fiecare dată când vizitează această minunată mănăstire.

Fiind foarte fericită de vestea că va deveni mamă, ştirista a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum anume a aflat că va deveni mamă, înainte de a face testul de sarcină.
„Am visat că trecea un şoricel prin casă şi atunci m-am trezit şi mi-am spus: «Sunt însărcinată!». Să fie sănătos şi să fie bine. Abia aşteptăm să-l cunoaştem. Ne doream să vină un copilaş în viaţa noastră de foarte mult timp. Sper să nu mă transform într-una dintre mămicile alea care vorbesc numai despre copil. Copilul cred că se va naşte chiar în ziua în care va fi un concert aniversar «Direcţia 5 – 25 de ani». Eu m-aş bucura să se nască chiar în aceeaşi zi” , a declarat Octavia.

Anul  trecut, Octavia s-a căsatorit cu Marian Ionescu, în timpul unui turneu al formaţiei Direcţia 5, iar la sfârşitul acestui an se pare că vor deveni părinţi pentru prima dată.

dsc_9760

dsc_9736

Sursa photo: okmagazine.ro; octaviageamanu.ro