Home Stiri Octavian Strunilă a făcut anunțul: „Mă însor pe 20 mai, la 2 Mai”

Octavian Strunilă a făcut anunțul: „Mă însor pe 20 mai, la 2 Mai”

autor Elena Yvette
516 views 2 minute timp de citit

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Octavian Strunilă și partenera sa de viață nu sunt încă căsătoriți. Bărbatul a dezvăluit însă că au decis ca anul acesta să facă pasul cel mare. Nunta va avea loc în luna mai, chiar în malul mării.

octavian-strunila-facut-anuntul-ma-insor-pe-20-mai-la-2-mai

Sunt de aproximativ zece ani împreună și au împreună doi copii: o fetiță născută în 2009 și un băiețel născut trei ani mai târziu. Deși își spun „soț” și „soție”, puțin sunt cei care știu că cei doi nu au făcut încă nunta. Acum însă cei doi sunt gata să facă marele pas, iar anunțul a fost făcut chiar de către viitorul mire.

Prezent în noul show muzical de la Pro Tv, „Uite cine dansează!”, Octavian Strunilă a anunțat în direct la tv că se însoară la vară cu partenera sa de viață și mama copiilor lui, Oana Botez. Dezvăluirea a fost făcută chiar înainte de a intra în ringul de dans, iar acest lucru a surprins pe toată lumea. „Știu că zic «soția mea», dar încă nu este soția mea. Apropo, mă însor pe 20 mai, la 2 Mai”, a spus artistul chiar înainte a intra în ringul de dans alături de viitoarea lui mireasă…

Octavian Strunilă a dezvăluit în urmă cu ceva timp că a cunoscut-o pe Oana Botez prin intermediul unui bun prieten. „Ea este balerină și juca într-un spectacol la Teatrul Național de Operetă împreună cu Adrian Ștefan, care îmi este prieten. Am ieșit în oraș cu el și cu colegii lui și așa am cunoscut-o. Apoi am mai ieșit de câteva ori cu același grup și încet ne-am apropiat, am început să ne cunoaștem și am descoperit că avem în comun multe lucruri, cum ar fi că citisem aceleași cărți greu de găsit, destul de rare. Ne-am cunoscut prin aprilie 2008 și în doua săptămâni am devenit un cuplu”, mărturisea Octavian într-un interviu mai vechi.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies