HomeStiri Mondene Olivia Steer a fumat timp de 14 ani! Cand a renuntat la viciu?

Olivia Steer a fumat timp de 14 ani! Cand a renuntat la viciu?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Olivia-Steer-a-fumat-timp-de-14-ani-Când-a-renunţat-la-viciu.jpg

Olivia Steer a fost o fumătoare înrăită timp de 14 ani. S-a speculat în presă că motivul pentru care a renunţat la acest viciu a fost moartea surorii ei.

Lavinia Steer a murit la vârsta de 38 de ani, în anul 2010, din cauza cancerului la sân cu care s-a luptat mai mulţi ani. Din acel moment, Olivia a început să caute modalităţi de a găti cât mai sănătos şi a mânca pe cât posibil neprocesat.

Olivia Steer a fumat timp de 14 ani! Când a renunţat la viciu 1

Olivia si sora ei, Lavinia Steer

Din păcate, o altă tragedie din viaţa Oliviei Steer a făcut-o să renunţe la fumat. Tatăl vedetei, care a fost un fumător înrăit, s-a stins din cauza fumatului.

„Când am venit la Bucureşti eram după opt ani de presă scrisă la Oradea şi îmi amintesc că mâncam pizza cu colegii. Fiind mereu contracronometru, mâncam ce apucam. Nu băgam în seama o durere de cap, pe care o rezolvam cu o pastilă, şi nici una de stomac, de care scăpam la fel. În redacţie era calculatorul şi scrumiera, care dădea pe afară de mucuri de ţigări. Am fumat foarte mult. 14 ani! Am renunţat înainte ca acest lucru să-mi fie fatal. Alţi colegi s-au îmbolnăvit rău.

Şi tatăl meu, care făcuse sport în tinereţe s-a stins din cauza fumatului. Avea constituţia unui bivol, dar nopţile nedormite, fumatul în exces şi cafelele pe care le consuma când studia, fiind profesor universitar, l-au afectat grav. Înainte de nunta cu Andi (n.r. 2004), i-am spus că ar fi urât ca noi îmbrăcaţi în mire şi mireasă să ne aprindem câte o ţigară. Aşa a renunţat şi el, dar înainte de acest eveniment a fost decesul tatălui meu. Medicii i-au spus că, dacă nu ar fi fumat, ar fi putut să trăiască o sută de ani„, a spus Olivia la Antena Stars.

Olivia Steer a fumat timp de 14 ani! Când a renunţat la viciu 2

Olivia Steer este căsătorită cu prezentatorul Andi Moisescu şi împreună au doi băieţi. Olivia a creat foarte multe controverse în momentul în care a declarat că este împotriva vaccinării copiilor. Aceasta şi-a spus pur şi simplu părerea, nu a obligat pe nimeni să facă ceva…

„Este dreptul meu constituţional, ca de altfel al oricărei alte persoane, să aibă opinii de orice fel, fie ele religioase, politice sau medicale. Nu spun «nu» categoric tuturor vaccinurilor, dar cer să ne documentăm puţin mai mult înainte de acest lucru!„, a declarat Olivia Steer.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed