HomeStiri Mondene Olivia Steer îndeamnă lumea să iasă la proteste?

Olivia Steer îndeamnă lumea să iasă la proteste?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Olivia Steer îndeamnă lumea să iasă la proteste in Stiri Mondene

Olivia Steer este una dintre persoanele publice din România care este împotriva restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Aceasta i-a îndemnat pe oameni să iasă la protestele organizate în București, în speranța că va reuși să schimbe ceva.

Olivia Steer îndeamnă lumea să iasă la proteste in Stiri Mondene

„Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) au dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piața Universității!

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității.

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității.

Olivia Steer îndeamnă lumea să iasă la proteste in Stiri Mondene

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstituționale și neargumentate științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți-ai pus două-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niște măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Olivia Steer îndeamnă lumea să iasă la proteste in Stiri Mondene

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sînt primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universității! (…) Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!”, a fost mesajul postat de Olivia Steer pe Facebook.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed