Olivia Steer participa la o campanie ANTI-AVORT. Vezi care este parerea ei in legatura cu acest subiect delicat

Share

Olivia Steer este soția prezentatorului Andi Moisescu. Aceasta a devenit foarte cunoscută după ce a spus că este împotriva vaccinării copiilor. A creat o mare controversă și a rămas cu acest stigmat.

După ce oamenii au înțeles cine este și ce vrea Olivia Steer, aceasta a început o nouă campanie, la fel de controversată din punctul unora de vedere, aceea ANTI-AVORT.

Olivia Steer nu susține că ar trebui introdusă o lege anti-avort în România, însă trebuie să facem ceva pentru a scădea rata avorturilor.
Cu atât mai mult, cât în alte țări, dar și în România, sunt fete minore care au decedat în momentul în care încercau să dea naștere copiilor.

Problema cea mai mare este că în țările unde a intrat în vigoare legea anti-avort s-au înregistrat deja decese. De exemplu, în Paraguay, o fetiță de 14 ani a murit în timpul travaliului. Aceasta fusese victima unui viol, iar în Paraguay este interzis să faci avort și când femeia a fost violată.

Olivia Steer a participat la acest marș pentru viață care presupune interzicerea avorturilor.

Multe femei nu sunt de acord cu Olivia, susținând că deja avem orfelinate pline de copii, iar această lege nu ar face decât să înmulțească numărul copilașilor abandonați…

„Nimeni nu-și propune să interzică sau să oblige pe nimeni de nimic. Fiecare e liber să consimtă sau nu să aducă pe lume un copil. Dar asta nu ne împiedică să discutăm, fără ipocrizie, despre implicaţiile morale, sociale, economice ale deciziilor noastre, nu-i aşa?”, este părerea Oliviei Steer.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news