HomeStiri Mondene Operaţia estetică incredibila pe care vedetele o fac

Operaţia estetică incredibila pe care vedetele o fac

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
Operaţia-estetică-la-modă-pe-care-trebuie-să-o-încerci-2 in Stiri Mondene

Andreea Marin, Corina Caragea şi Miranda Kerr le au. Ba chiar şi Roxana Vancea. Toate aceste vedete au ceva în comun care le face să arate mai drăguţ: gropiţele în obraji.

Before and after shots of a male patient who underwent dimple surgery by Dr. Aharonov. Credit: www.draharonov.com Original Filename: ALG_dimple_surgery.jpg

Cei care nu v-ați născut cu această trăsătură aflaţi că puteţi face rost de gropițe în obraji, printr-o simplă operație estetică.

Această operaţie estetică face furori printre vedetele din America. Mult doritele gropiţe pot fi obţinute în doar jumătate de oră în urma unei proceduri minim invazive.

in Stiri Mondene

 

Această procedură se numeşte „dimpleplasty” şi în urma ei poţi avea un chip mai simpatic atunci când zâmbeşti.

Operaţia de creare a gropiţelor în obraji presupune o mică incizie în gură, practic se creează un mic defect în muşchiul buccinator, muşchiul obrazului. Muşchiul este cusut de porţiunea subcutanată, astfel încât gropiţele se vor vedea doar atunci când zâmbeşti.

Operaţia estetică la modă pe care trebuie să o încerci 3

În primele 50 de zile de la operaţie, gropiţele vor fi vizibile mereu, chiar şi atunci când nu râzi, însă în timp ţesutul se va aşeza şi gropiţele vor fi vizibile doar atunci când zâmbeşti. Întreaga procedură durează în jur de 30 de minute, iar singurul risc este legat strict de estetică: o poziţionare greşită a gropiţelor sau o nepotrivire cu fizionomia pacientului poate crea dezamăgire. De obicei, în urma solicitării unei astfel de schimbări, se face o probă în Photoshop pentru a vedea cum se potrivesc…

În ţara noastră această operaţie estetică nu este foarte întâlnită, însă în SUA celebrităţile au încercat-o deja. Preţul variază între 1000 şi 2500 de dolari, în funcţie de gradul de dificultate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed