Home Stiri Ovidiu Anton, reacție dură după ce TVR preia Eurovisionul: „Când eşti tratat aşa cum am fost eu tratat, cel mai bine e să îţi vezi de drumul tău şi să nu te mai uiţi înapoi!”

Ovidiu Anton, reacție dură după ce TVR preia Eurovisionul: „Când eşti tratat aşa cum am fost eu tratat, cel mai bine e să îţi vezi de drumul tău şi să nu te mai uiţi înapoi!”

autor Elena Yvette
547 views 2 minute timp de citit

După ce Televiziunea Română şi European Broadcasting Union (EBU) au ajuns la un acord prin care să facă posibilă difuzarea de către postul public a ediţiei din 2017, Ovidiu Anton a avut o reacție dură la aflarea acestei vești.

646x404 (1)

Ovidiu Anton, cel care trebuia să reprezinte România la Eurovision 2016, a declarat că nu-l mai interesează acest concurs și că, pentru moment, preferă să-și vadă de propriile proiecte muzicale.

„Nu sunt interesat să mai particip la Eurovision, pentru că s-a greşit foarte mult la adresa mea din toate părţile şi nu mai sunt dispus să investesc în această parte, nici timp, nici efort. Când eşti tratat aşa cum am fost eu tratat, cel mai bine e să îţi vezi de drumul tău şi să nu te mai uiţi înapoi. Nu mai sunt interesat nici de a participa pentru România, nici de a participa la Eurovision. Nu mă interesează acest brand, Eurovision“, a precizat rockerul pentru agenţia News.ro.

În ultima perioadă, artistul s-a dedicat proiectului său, trupa de metal rock melodic. „Asta este ce mă interesează acum. Am făcut opt piese proprii, pregătim lansarea fiecăreia dintre ele, nişte materiale live, nişte materiale de studio. Începem să cântăm, să ne vedem de trupa noastră şi de ce e important. Să facem muzica pe care noi o simţim şi să ne exprimăm aşa cum dorim noi în industria asta muzicală“, a mai spus Ovidiu Anton despre noul său proiect.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies