HomeStiri Mondene Ozana Barabancea, mesaj impresionant: „Adevărata iubire însă este rară și o trăiesc doar puțini”

Ozana Barabancea, mesaj impresionant: „Adevărata iubire însă este rară și o trăiesc doar puțini”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Ozana Barabancea in Stiri Mondene

Îndrăgita Ozana Barabancea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj impresionant, plin de înțelepciune, în care este vorba despre iubire, lingușeală și invidie. Este un text ce invită la reflecție și ne îndeamnă să fim mai buni.

Ozana Barabancea in Stiri Mondene

Acest mesaj a fost postat de către Ozana Barabancea la câteva zile după ce s-a aflat că Andreea Bălan, colega sa din emisiunea Te cunosc de undeva! a suferit un stop cardio-respirator, fiind la un pas de a își pierde viața. Frumoasa artistă a împărtășit cu fanii ei acel text și i-a invitat să îl citească.

„Deși nu este textul scris de mine, îl găsesc plin de înțelepciune și vă invit să îl citiți:

«Răsplata faptelor bune este iubirea oamenilor. Nimic nu este mai mare și mai mult decât a fi iubit. Oamenii însă confundă iubirea cu linguseala, căci oricine face bine la vedere și oferă daruri și foloase este lingusit de mulțime. Lingușeala naște la rândul ei dorința de a plăcea oamenilor și de a face milostenii din iubire de slavă.

Adevărata iubire este însă rară și o trăiesc doar puțini. De aceea a zis Hristos: «Vai vouă când vă vor iubi toți oamenii de bine!». Deosebim adevăratele fapte bune de faptele făcute de ochii oamenilor prin aceea că nu avem lingușitori: unii ne iubesc și alții ne urăsc. Iar cei care ne urăsc sunt «casnicii noștri». Adică frații noștri, cei de o tagmă cu noi, cei cu care mâncăm pâine – aceștia sunt cei care ne vor urî pentru că suntem iubiți. Ei zic: «Nu este, oare, acesta Fiul teslarului, ce poate să facă bun?».

Invidia este ceva ce se naște doar între frați, între oameni apropiați, prieteni, adică cei cu care trăim împreună – «casnicii noștri». Nimeni nu invidiază pe cineva pe care îl vede doar la televizor, oricât de bogat sau de celebru ar fi – dimpotrivă, îl admiră, râvnește să fie ca el și, atunci când are ocazia să-l întâlnească, îl lingușește. De aceea, toți lingușitorii sunt invidioși. Feriți-vă de lingușeală, căci în ea se ascunde invidia, uciderea de frate. Deosebiți iubirea de lingușeală, slava deșartă de milostenie. Fiți neclintiți în fața laudelor omenești, pentru a rămâne în iubire”, a postat Ozana Barabancea…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed