Ozana Barabancea a oferit declaratii neasteptate despre cariera de muzician „In clasa a 7-a m-au dat afara de la scoala de muzica”


546

Soprana Ozana Barabancea a avut un trecut foarte zbuciumat. A trecut printr-o căsnicie eșuată și a fost nevoită să își schimbe stilul de viață, pentru că își dorea mai mult de la ea.

În ultimul timp, cele mai multe știri despre artistă sunt legate de faptul că a reușit să slăbească 40 de kilograme după operația de micșorare a stomacului.

Ozana a vorbit pentru prima dată despre visul ei din copilărie

Soprana a oferit declarații neașteptate referitoare la carieră ei de muzician și la familie. Nu multă lume știe că în școala generală artista a fost dată afară, însă cea care a intervenit a fost mama dânsei. Ce a urmat a fost dureros, atât sufletesc, cât și fizic.

Ozana este foarte aproape de Dumnezeu și nu crede în moarte

„Ştiam de mică că voi fi muzician, chiar dacă nu ştiam exact cum. În clasa a 7-a m-au dat afară de la şcoala de muzică, dar s-a dus mama cu «săru’ mâna». Ulterior, am studiat cu nuiaua în spate. După ce i-a promis mamei că nu mă las de muzică, fiinţa cea mai dragă a murit. Nu a fost un moment uşor. (…) Părinţii mei au dispus de bani, iar tata avea mulţi oameni în subordine. (…) Nu consider că moartea există. Există doar întâlnirea cu Hristos.”

Marea doamnă a muzicii clasice a declarat că a încercat să își trăiască adolescența atât cât a putut. Îi plăcea să meargă la discotecă și se distra cum știa ea mai bine, în ciuda kilogramelor în plus pe care pe avea încă de atunci…

„Mergeam la discotecă cu fetele şi mă rupeam. Atunci, dacă îmi spuneai că sunt grasă, te uram”, a susţinut Ozana Barabancea la emisiunea „Xtra Night Show”.