HomeStiri Mondene Paul Surugiu – „Celebritatea nu vine întotdeauna pe cai albi și nu e asemenea frumoaselor povești cu limuzine, admiratori și băi de mulțime, așa cum își imaginează toată lumea”

Paul Surugiu – „Celebritatea nu vine întotdeauna pe cai albi și nu e asemenea frumoaselor povești cu limuzine, admiratori și băi de mulțime, așa cum își imaginează toată lumea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 749 views
61477745 in Stiri Mondene
Multă lume îl cunoaşte şi îl apreciază, îndrăgindu-i foarte mult muzica, însă apare foarte rar la radio. Într-un interviu acordat unei reviste locale, Paul Surugiu (Fuego) a mărturisit de ce anume nu apare la radio, şi nu numai. 
61477745
Fiind întrebat de ce nu apare niciodată la radio, având în vedere că este un cântăreţ foarte iubit şi apreciat, artistul a declarat:
 
„În primul rând, eu mă adresez unui alt segment de public. N-am făcut niciodată muzică și artă ca să fiu pe placul cuiva. Poate doar la începutul carierei, când genul latino era în mare vogă și eu eram pe la toate posturile de specialitate. Acum mi-am găsit drumul, cânt de plăcere și publicul meu mă cunoaște la sală. Asta mă și aduce în față, de altfel! Fac turnee naționale de două ori pe an, scot piese noi și, sincer, nu cred că radiourile dictează gusturile publicului. Fiecare artist are locul său și fiecare promovează un anume stil. Sigur că aș vrea ca muzica mea să se audă mai mult pe radiouri, dar în politica lor de alegere nu mă bag eu. Exista radiouri care ne difuzează și pe noi, cei mulți care nu ne aliniem unui anume trend actual. Probabil că peste ani se va cerne sita și vom vedea cu toții ce cântece au rămas în percepția oamenilor.”

În momentul în care a fost întrebat dacă îi place celebritatea, Paul a mărturisit:

„Nu mă dau în vânt după ea. Celebritatea nu vine întotdeauna pe cai albi și nu e asemenea frumoaselor povești cu limuzine, admiratori și băi de mulțime, așa cum își imaginează toată lumea. Eu nu mi-am dorit să fiu celebru. N-am vrut decât să cânt, să apar pe scenă și să fac ce-mi place. Că asta a adus la pachet și o doză de celebritate, e deja altă poveste. Nu-s ipocrit și ar fi absurd să mă plâng că nu-mi place atunci când mă recunosc oamenii. Dar există și momente în care aș vrea să stau la masă cu prietenii fără să știu că toți cei din restaurant se uită la mine. Nu din răutate, ci din pură curiozitate. Există și-o mulțime de avantaje cu statutul de artist. Mai ales la mine, care am un gen muzical adresat preponderent maturilor. Doamnele de la supermarketuri și din piață mă recunosc și mă răsfață cu cele mai bune și proaspete produse, nu mai stau la rând. Dar chiar și așa, eu sunt un om simplu, banal, care nu epatează și căruia îi place să fie în umbră. Nu mă consider o vedetă!”

Fiind întrebat de ce anume consideră că muzica sa este foarte apreciată şi fredonată de multă lume, artistul a relatat:

„Piesele mele nu sunt compuse la întâmplare. Unele-s mai reușite, altele, mai putin. Alături de talentați compozitori și minunați textieri am dat naștere unor bucăți din noi, care nu rămân uitate într-un sertar. Nu sunt comercial, dar știu că niciodată dragostea nu va muri…

Și-atât timp cât voi cânta dragostea și eu voi fi pe baricade, așa, un artist care a primit harul de-a cânta și care muncește, dintr-o nebuna plăcere, să bucure oamenii!”

Sursa foto: 1616.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed