HomeStiri Mondene Paula Chirilă: “Eu sunt o persoană neconflictuală, mereu am jucat rolul mediatorului”

Paula Chirilă: “Eu sunt o persoană neconflictuală, mereu am jucat rolul mediatorului”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Paula-Chirila- in Stiri Mondene

De curând, actriţa Paula Chirilă a oferit un interviu în exclusivitate unei reviste locale în care a vorbit deschis atât despre noul proiect în care este implicată, cât şi despre viaţa de familie. 

Paula-Chirila-

Fiind întrebată cum a fost când a aflat că va prezenta emisiunea, Paula a mărturisit:

“Cu mare bucurie, pentru că este un format de succes, o emisiune longevivă şi am o mulţime de emoţii pentru că acum tensiunile acolo, în casă, sunt foarte mari, iar aşteptările telespectatorilor în ceea ce mă priveşte, la fel. Iar dorinţa mea de a face lucrurile aşa cum trebuie este şi mai mare. Da, ştiu, oamenii sunt reticenţi la schimbări, am mai trecut prin asta până acum, dar ştiu din experienţă cã nu a durat mult până când publicul m-a simpatizat, m-a descoperit.”

Fiind întrebată cum va avea de gând să medieze conflictele dintre concurenţi, aceasta a mărturisit:

“Eu sunt o persoană neconflictuală, mereu am jucat rolul mediatorului, deci cred că voi media conflictele cu imparţialitate şi cu echilibru, pentru că sunt nişte trăsături care mă definesc. Nu spun că deţin adevărul absolut şi întotdeauna îi voi lăsa pe telespectatori să judece, pe participanţi să îşi expună părerile, iar publicul să hotărască. Nu sunt eu cea care sã dea verdictul, dar nu voi ezita, dacã va fi nevoie, să îmi spun şi eu părerea. În viaţa de zi cu zi există o vorbă, cã regulile sunt fãcute pentru a fi încălcate. Oricum nu am de ce să mă supăr, nu eu am făcut regulile. Cine le încalcă îşi asumă şi consecinţele. Ştiţi cum e, încercarea moarte n-are, dar are consecinţe!”

În ceea ce priveşte nunta sa, actriţa a povestit următoarele:

Am fost o mireasă atipică, întocmai ca şi cererea în sine, care a avut loc în vârf de munte. Am pornit de la ideea unei ceremonii restrânse, în salopete de muncitor, însă ne-am dat seama că am avea prea mulţi prieteni care s-ar supăra că nu i-am invitat. Am ales să facem o nuntă mică, doar cu prietenii, unde ne-am distrat cu adevărat, pentru că asta ne-am dorit, de fapt, nu să facem pe maeştri de ceremonii. Chiar şi pozele sunt atipice. I-am spus fotografului că nu vom sta la poze, e treaba lui cum se descurcă să ne surprindă. Pot doar să vă spun că am simulat inclusiv o bătaie conjugală în acele fotografii pe care nu le-am făcut publice niciodată.

Fiind întrebată cum a reuşit să îşi salveze căsnicia, actriţa a povestit:

“Mi-am dat seama că e foarte uşor să distrugi ceva şi extrem de greu să construieşti. Şi cã oamenii buni cu adevărat şi de calitate sunt greu de găsit. E o muncă a mea cu mine, în care mi-am dat seama că e mai bine să nu mai judec, ci să iert dacă mi-a greşit cineva. Viaţa nu e ca în poveşti, cu «au trãit fericiţi până la adânci bătrâneți». Nu zice nimeni ce se întâmplă pe parcurs. În orice relaţie există urcuşuri şi coborâşuri şi o mică ciondăneală nu înseamnă sfârşitul unei relaţii…

Sursa foto: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed