Paula Rusu, secretul pauzelor publicitare

Share

De curând, prezentatoarea TV Paula Rusu a dezvăluit pe propriul său blog ce anume se întâmplă de obicei în timpul pauzelor publicitare din cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

paula2

Despre ceea ce se întâmplă de obicei în timpul pauzelor, prezentatoarea TV a mărturisit:

„Ce vorbesc invitaţii la publicitate n-au curajul să o spună pe post. Nu de puţine ori îi vedeţi aprinzându-se rău în emisiune, certându-se de mama focului, pentru ca la publicitate să îşi dea mâna şi să glumească unul pe seama celuilalt, prieteni. O singură dată lucrurile au degenerat atât de rău încât unul dintre invitaţi i-a urat celui cu care se certa: “să facă precum Adrian Năstase cu pistolul, poate nimereşte”. A fost singura dată când am poftit invitatul afară din emisiune, solicitandu-i scuze pe loc faţă de interlocutorul său. Şi le-a cerut! S-au împăcat, dar tot am rămas cu un gust amar.

Am păţit însă şi altele: am terminat emisiunea, am poftit invitaţii să plece la casele lor, daaarrr… mi s-au incins, nene, la discuţii lângă tabla pe care o aveam în studio de nu i-am mai putut desprinde. Au tras o certă amicală vreo jumătate de oră, smulgându-şi markerul unul din mâna altuia de a fost nevoie să vină regizorul de platou să ii poftească politicos să plece că urma alta emisiune.

Sunt şi zile mai paşnice când facem ce ne trece prin cap: fotografii (nu selfie), glume ori reglarea calciului din organism, schimb cana de cafea (…) cu un pahar de chefir mai paşnic. Momentul meu favorit e ală când am pedalat pe holurile instituţiei. Da, cu bicicleta prin Casa Presei, aroganţa absolută”. 

 Sursa photo: ionelanastase.ro

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news