Paula Seling a spus dacă părinții au susținut-o sau nu în cariera muzicală

Share

  • Paula Seling a început să facă primii pașii în domeniul muzical încă de când era mică.
  • Succesul pe care îl are acum se datorează și tatălui ei care a ambiționat-o foarte mult tocmai din cauza faptului că nu a crezut că aceasta poate fi principala ei sursă de venit.
  • În cadrul unui interviu, Paula Seling a vorbit despre aceste lucruri în mod deschis.

Paula Seling este o artistă extrem de talentată a cărei melodii reușesc să ajungă la sufletul multor oameni. Cu toate acestea, în copilărie, artista s-a confruntat cu destul de multe probleme din cauza tatălui ei.

În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre modul în care tatăl ei s-a raportat la dorința sa de a face carieră din muzică. Din nefericire, tatăl Paulei nu a fost pe deplin mulțumit de decizia fiice sale și a făcut mai multe comentarii care, pe moment, chiar dacă au făcut-o să se simtă într-un mod neplăcut, au ambiționat-o și așa a reușit să ajungă în punctul în care este astăzi.

Paula Seling a trebuit să urmeze o altă facultate

„E important să nu ți-o iei în cap, e foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ și anumite nesiguranțe pe care cu toții le avem, cumva, ne ajută să fim autocritici și să muncim mai mult.

Deși mi se spunea să mă apuc de o meserie serioasă, ei (n.r. – părinții) m-au susținut foarte mult, dar au și susținut să fac o facultate. Și am făcut Facultatea de Jurnalism și, practic, nu regret deloc anii petrecuți pe băncile școlii, studiind. M-a disciplinat, mi-a dezvoltat limbajul, am învățat limba română mai bine decât majoritatea. A fost un bonus pentru mine, a fost un bine!”, a povestit Paula pentru cancan.ro.

Artista este mulțumită de ce a realizat în carieră

Tot în cadrul aceluiași interviu, Paula Seling a declarat că este extrem de mulțumită de modul în care lucrurile au mers în viața ei, în special din punct de vedere profesional.

Aceasta a mărturisit că se bucură pentru faptul că muzica ei a ajuns să fie coloana sonoră pentru diferite evenimente importante din viața persoanelor din jur. Paula și-a dorit mereu ca prin muzica ei să transmită un mesaj puternic și să-i facă pe oameni să se simtă bine, lucru ce s-a și întâmplat de-a lungul timpului.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news