Home Stiri Paula Seling lansează un nou album special pentru Crăciun

Paula Seling lansează un nou album special pentru Crăciun

autor Elena Yvette
726 views 2 minute timp de citit

Paula Seling intenţionează să lanseze un album cu piese speciale de Crăciun. Albumul, intitulat „Povești de iarnă”, va  conține  11 melodii compuse de către dânsa. Aceasta a lucrat la acest album timp de patru luni.

paula-seling-34-640x480

În cadrul acestui album, se vor regăsi piese precum:

“De-aș fi un înger” , “Inimă, tu cântă” , “Departe de soare” , “Oameni de zăpadă” , “Doi prieteni vechi”, “ Ce minune mare” , “Dimineața de Crăciun” , “Să scriem poezii” , “Aceste seri mai lungi” , “Rândul Lucrurilor” și “ Să facem Rai”.

Acesta este un album cu melodii care îţi dau o tentă de emoţie, calmare, şi dramatism, uneori.

„Cântecele astea sunt tot ce am avut mai bun în ultima perioadă. Am scris muzica celor 11 piese ale albumului și versurile a 8 dintre ele. Celelalte au fost magistral potrivite de Andreea Andrei, Mircea Rusu și fostul meu coleg de liceu, Marius Marincaș, iar una din ele este o colaborare frumoasă, alături de colegele mele de facultate «The Twisters»”.

Aceasta a mai declarat că:

„Acest album a fost cea mai intensă preocupare a mea, din luna august până în noiembrie. Am fost inspirată de momente din viețile noastre, ale tuturor, încercând să alin, prin muzică, inimile celor care au nevoie de cuvinte de iubire, pentru a trece peste momente grele. Am vrut să insuflu, totodată, și momente pozitive, de iubire, până în zborul inimilor noastre.”

”Orchestrațiile unor piese au fost făcute de bunii mei prieteni și colegi Andrei Tudor, Cristian Faur, Călin Ionce, Norbert Covacs, iar câteva piese le-am orchestrat chiar eu, avându-i alături pe colegii mei de trupă, care au interpretat excepțional partiturile – Mădălina Pirici vioara și voci aditionale, Adina Nelu – flaut și voci aditionale, Daniel Pirici – chitară bas, Daniel Bourosu – Chitară solo, Radu Bucura- tobe. Masterul a fost făcut iî Statele Unite ale Americii.

Sper ca acest album să miște ceva în inimile celor care îl primesc în suflete, să-și transmită mesajul de iubire de care are atât de multă nevoie lumea în care trăim.”

Din data de 21 decembrie, CD-ul “Povești de iarnă”va fi disponibil alături de un ziar local. Iar din  23 decembrie, îl veţi putea cumpăra împreună cu o altă revistă locală.

IMG_9497

Sursa photo: okmagazine.ro; pressalert.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies