HomeStiri Mondene Paula Seling pleacă la colindat! Cântăreața va susține concerte în 14 orașe!

Paula Seling pleacă la colindat! Cântăreața va susține concerte în 14 orașe!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 788 views
646x404-4-2 in Stiri Mondene

Sărbătorile de iarnă se apropie. Așa că Paula Selina se pregătește deja de colindat. Vedeta va susține nu mai puțin de 16 concerte, în mai multe orașe din țară.

646x404 (4)

Turneul va începe la sfârșitul lunii noiembrie, iar concertele vor avea loc la Târgurile de Crăciun organizate de autorităţi, dar şi în spaţii culturale.

„Când eram mică, ştiu că mă simţeam un copil special tocmai pentru că sunt născută de Crăciun. Ulterior, când am mai crescut, m-am gândit mai degrabă la suferinţa mamei mele, care a trebuit să meargă la spital, în plină iarnă – ştim ce troiene erau în acele vremuri –, mai ales că ea era atunci la bunicii mei de la Remetea Chioarului (n.r. – comună din judeţul Maramureş, la 17 kilometri de Baia Mare). Tata era în armată în acea perioadă, aşa că s-a descurcat eroic. Cumva, încă de la naştere, am rămas strâns legată de vacanţele de sărbători petrecute mai mult la bunicii mei. Şi abia aşteptam vacanţa de iarnă!

Mergeam cu cei patru verişori de-ai mei şi cu fratele meu mai mare pe te miri ce dealuri la săniuş. Aveam sentimentul că parcă iernile începeau la timp atunci. Învăţasem încă de la patru-cinci ani colindele «Aseară pe înserate» şi «Colindăm, colindăm», care erau «de-ale locului», pentru că nu le-am mai auzit cântate în alte părţi. Le-am auzit de atâtea ori încât mi-a fost uşor să mi le amintesc imediat atunci când le-am înregistrat şi le-am pus pe primul meu CD de colinde, «Albumul de Crăciun»“, a declarat Paula Seling pentru Adevărul.

15138344_10155405333779338_456766005034108016_o

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed