Home Stiri Paula Seling pregateste un duet cu Cristi Minculescu

Paula Seling pregateste un duet cu Cristi Minculescu

autor Elena Yvette
530 views 1 minute timp de citit

Paula Seling a fost invitata in aceasta dimineata la Magic Fm, la emisiunea Batalia Hiturilor, unde a spus ca va avea un duet cu fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu.

paula seling

„Am avut șansa să am câteva duete foarte reușite, care mi-au îmbogățit foarte mult experiența artistică”, a spus Paula Seling.

Fiind intrebata care este duetul cel mai drag ei, Paula a spus ca cel care urmeaza sa fie alaturi de Cristi Minculescu:  „Cel mai drag în acest moment îmi este duetul pe care urmează să-l fac. Am o piesă pe care am scris-o împreună cu Andrei Tudor pentru vocea lui Cristi Minculescu și a mea. Este un duet cu o piesă de sărbători care se numește ‘Lumi paralele’. Nu are legătură cu filmul ‘Upside Down’, chiar am scris piesa un pic mai de mult”.

[articol „Paula Seling”]

„Fanii îmi dau energia de a merge mai departe și de a scrie muzică bună. Pentru ei, am făcut un montaj cu pozele lor, pe care mi le-au trimis, în care apar împreună cu persoana de care sunt nedespărțiți, care poate fi văzut pe Facebook sau pe canalul meu de Youtube” a declarat Paula Seling.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies