Home Stiri Paula Seling se gândește la adopție? Ce a spus artista în legătură cu acest subiect sensibil?

Paula Seling se gândește la adopție? Ce a spus artista în legătură cu acest subiect sensibil?

autor Bodnar Anca
185 views 2 minute timp de citit
  • Paula Seling are o relație lungă cu Radu Bucurat. Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani
  • Artista a vorbit despre copii, aducând în discuție și ideea adopției
  • Paula Seling atinge un subiect sensibil ce ar trebui să nu mai fie tabu

Paula Seling are parte de un mariaj fericit, de 17 ani, alături de Radu Bucurat. Deși cei doi nu au devenit încă părinți, au avut discuții cu privire la acest subiect, și au ajuns la anumite concluzii.

Se gândește Paula Seling la adopție?

În cadrul unui interviu oferit pentru revista VIVA, Paula Seling a vorbit despre acest subiect, despre copii, aducând în discuție și ideea adopției.

Vedeta a fost extrem de sinceră și a spus absolut tot ce a gândit de-a lungul timpului cu privire la asta, evidențiind faptul că acest subiect a fost mereu unul discutat și dezbătut, însă ideea de a face un copil, sau de a adopta unul, trebuie luată doar atunci când ambii parteneri sunt sută la sută siguri că sunt capabili să le ofere tot ce e mai bun, și că tot timpul lor le este dedicat.

„Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respect.

Au fost momente când nu am putut să iau vreo decizie. Pur și simplu vedeam consecințele și simțeam că, orice aș face, nu e bine. Am lansat, de fiecare dată, în Univers, rugămintea de a fi ajutată. Și de fiecare dată am fost auzită. Cred în ideea că viața este școala prin care trebuie să trecem și că, mai devreme sau mai târziu, vom parcurge un set de experiențe care ne sunt menite pentru a înțelege anumite lucruri. Mai cred că fiecare faptă are un întreg nou univers drept consecințe. De aceea, într-o perioadă, paralizam la gândul că aș putea să fac ceva ce să genereze suferința cuiva. Mereu încerc să găsesc soluții să nu iau asupra mea aceste responsabilități, mai ales că intenția, uneori, se finalizează exact cu opusul a ceea ce presupui”, a povestit Paula Seling.

Frica de a aduce un copil pe lume, în această perioadă, este pe buzele tuturor, însă nu toată lumea este dispusă să recunoască acest lucru.

Paula Seling a vorbit deschis despre acest subiect, pentru a le arăta femeilor din România că nu sunt singure în asta, și că este normal să apară astfel de gânduri atunci când este vorba despre un subiect atât de sensibil.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies