Home Stiri Pavel Bartoș a spus ce sacrificii a trebuit să facă în facultate din cauza lipsurilor financiare

Pavel Bartoș a spus ce sacrificii a trebuit să facă în facultate din cauza lipsurilor financiare

autor Mirela
206 views 2 minute timp de citit
  • Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi, dar și unul dintre cei mai charismatici actori.
  • Acesta și-a adus aminte cu drag de perioada studenției, atunci când a urmat facultatea la Cluj-Napoca.
  • Prezentatorul de la „Vocea României” a făcut câteva declarații nostalgice despre această perioadă.

De-a lungul timpului, Pavel Bartoș a devenit unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi din țară. De mulți ani, acesta are un contract încheiat cu cei de la PRO TV, dar prezintă și diferite evenimente în spatele camerelor de filmat. De asemenea, acesta profesează și în domeniul actoriei, fiind una dintre marile sale pasiuni.

Recent, în cadrul unui interviu, Pavel Bartoș și-a amintit cu plăcere de perioada studenției pe care a considerat-o ca fiind cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Acesta a făcut declarații nostalgice despre acei ani, amintindu-și cu placere de perioada de dinaintea succesului.

Pavel Bartoș a făcut mai multe sacrificii în facultate

Deși acum are tot ceea ce și-ar putea dori, de la familie până la bani, Pavel Bartoș nu a avut mereu o viață lipsită de griji. Din cauza problemelor financiare pe care le avea atunci, Pavel a fost nevoit să se angajeze în diferite locuri, pentru a avea bani.

„A fost o perioadă foarte grea, într-adevăr erau multe lipsuri, dar a fost una dintre cele mai mișto perioade în care, vorba aia, ca să îți câștigi existența, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, pentru că trebuia. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai tari perioade, pentru că aveam și niște colegi foarte faini. Eram o gașcă foarte mișto!

Important pentru mama era să merg la facultate, ca să nu mă duc pe alte căi greșite. Și ea era fericită, că ea avea mare încredere în mine și a zis: «Pavele, eu am încredere că vei face!». Și, într-adevăr, eu m-am întreținut singur în facultate, așa că nu am fost o povară pentru nimeni”, a spus Pavel Bartoș pentru cancan.ro.

Prezentatorul se consideră norocos

De asemenea, actorul a punctat faptul că a fost cel mai norocos dintre colegii săi, deoarece, chiar dacă ceilalți erau mult mai buni la învățătură, nu au avut noroc și, potrivit spuselor sale, această meserie implică foarte mult noroc.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies