Home Stiri Pavel Bartoș a vorbit despre salariul pe care îl are la „Românii au talent”

Pavel Bartoș a vorbit despre salariul pe care îl are la „Românii au talent”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 539 views 2 minute timp de citit

În cadrul ediției de luni, Pavel Bartoș a făcut o remarcă subtilă cu privire la salariul pe care îl încasează de la PRO TV pentru a prezenta emisiunea Românii au talent. Acesta a declarat că, din culise, numerele nu se văd foarte bine, însă Smiley a fost privilegiat, fiind la masa juriului, după ce Andi Moisescu s-a infectat cu noul coronavirus.

„Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?”, a spus Pavel Bartoș.

„Dintr-o parte nu e ce trebuie… M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele”, a mărturisit Smiley.

„Adevărul e că și la banii pe care îi luăm, merităm să vedem numărul dintr-o parte”, a completat actorul.

„Mă gândeam la Pavel, oare ce ar vota el acum? Mai ales că a văzut numărul cu greu”, a glumit Andra.

„Noi, ca moderatori, trebuie să susținem pe toată lumea, așa că, din partea mea, dacă mă lasă Andra să votez, aveți un mare «DA»”, a continuat prezentatorul.

„Așadar, aveți patru de «DA» și unul în plus de la Pavel. Ne vedem data viitoare”, a concluzionat Andra.

Pavel Bartos, pe lângă rolul de jurat al emisiunii de talente, mai este și actor. Cum sectorul artistic a fost unul dintre cele mai afectate, Pavel Bartos, la fel ca restul colegilor, nu mai ține spectacole. În cadrul unui interviu acordat pentru adevarul.ro, acesta a vorbit despre perioada de carantină.

„Trăim vremuri teribile. Îmi amintesc că am jucat ultimul spectacol la teatru şi, după aceea, ni s-a zis: «Băi, vedeţi că de mâine nu mai veniţi nici la repetiţii, nici la spectacole». Dar nimeni n-a spus că va fi o perioadă aşa de lungă. Toată lumea s-a gândit că va fi vorba de maximum două săptămâni. Eu am primit perioada stării de urgenţă ca pe o vacanţă. Mi-a folosit. Am stat cu copiii mei şi-a fost atât de bine! Gândeşte-te: eu am o fetiţă de 16 ani, una de 12 şi una de 6. Am avut timp pentru fiecare”, a declarat acesta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies