HomeStiri Mondene Pavel Bartoș, cuvinte emoționante la adresa familiei sale: „Principala mea calitate e soţia mea”

Pavel Bartoș, cuvinte emoționante la adresa familiei sale: „Principala mea calitate e soţia mea”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 825 views
screen-15.49.33[19.04.2019] in Stiri Mondene

Îndrăgitul actor și prezentator TV Pavel Bartoș, în vârstă de 44 de ani, are o familie minunată și nu ezită niciodată să își arate aprecierea față de soția și cele trei fiice ale lor.

screen-15.49.33[19.04.2019] in Stiri Mondene

Pavel Bartoș are toate motivele să fie mândru de familia sa și se consideră extrem de fericit și împlinit și pe planul familial, nu doar în privința carierei de succes în showbiz. Acesta și soția sa, Anca, au împreună trei fiice: Eva, în vârstă de paisprezece ani, Rita, ce are zece ani, și micuța Sofia, ce a împlinit cinci ani pe 17 aprilie 2019 și care a fost botezată de bunul său prieten și coleg Smiley.

Pavel Bartoș a vorbit în cadrul unui interviu despre familia sa și a punctat faptul că fetele sale deja sunt mari și nu realizează cât de repede a trecut timpul în care au crescut.

„Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea, zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi, când m-am uitat era lângă mine, un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie”, a spus Pavel Bartoș.

Acesta a exprimat prin cuvinte deosebite și cât de mult înseamnă soția sa pentru el, precum și pe ce este important să se bazeze o căsnicie.

„În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete… cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lucrurile ajung să mă depăşească şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care întotdeauna găsește rezolvarea pentru orice problemă.

Cred că relaţia dintre soț şi soţie e crucială într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă există iubire, înţelegere, comunicare şi susţinere între ei, atunci şi maşinăria familiei merge ca unsă. De-asta şi zic: principala mea calitate e soţia mea!”, a adăugat Pavel Bartoș…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed