Home Stiri Pavel Bartoș, despre problemele din căsnicie: „Eu i-am spus de multe ori: «Nu vrei să reiei?»”

Pavel Bartoș, despre problemele din căsnicie: „Eu i-am spus de multe ori: «Nu vrei să reiei?»”

autor Mirela
217 views 2 minute timp de citit
  • Pavel Bartoș nu are succes doar din punct de vedere profesional, ci se bucură de succes și din punct de vedere personal.
  • Acesta are o familie extrem de frumoasă, pe care o iubește foarte mult.
  • Așa cum se întâmplă în fiecare familie, mai există și momente tensionate.

Pavel Bartoș nu are succes doar din punct de vedere profesional, ci se bucură de succes și din punct de vedere personal. Acesta are o familie extrem de frumoasă, pe care o iubește foarte mult și pentru care face orice ca să nu îi lipsească nimic.

Cu toate acestea, așa cum se întâmplă în fiecare familie, mai există și momente tensionate, dar care sunt depășite la fel de repede pe cât apar.

Pavel Bartoș este foarte mândru de familia sa

Pavel Bartoș și Anca sunt împreună de aproximativ două decenii, iar acest lucru demonstrează că, și în zilele noastre, iubirea poate învinge.

Actorul a recunoscut faptul că Anca a decis să renunțe la carieră, pentru a fi trup și suflet alături de familie. Cu toate acestea, prezentatorul nu a avut nimic de comentat și a sprijinit-o, întrucât banii pe care el îi aduce în casă sunt suficienți.

Actorul are o soție dedicată

„Ea a făcut acest pas nu pentru că eu i-am spus, ci pentru că ea a simțit acest lucru. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată și ăsta este un har. Normal că m-am bucurat că s-a întâmplat așa. Eu i-am spus de multe ori: «Nu vrei să reiei?» și mi-a zis: «Nu, nu simt nevoia». Mă simt împlinită prin ce am făcut cu copiii și fac în continuare”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Mai mult decât atât, acesta a mai adăugat faptul că soția lui a trecut în anul patru la facultate și este extrem de mândru pentru toate lucrurile pe care aceasta le face. Pavel Bartoș susține că, fără Anca, familia pe care o are în prezent nu ar fi existat și nici fără compromisurile pe care amândoi le fac.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies