Pavel Bartoș despre Smiley: „Smiley este cel de la care am învățat să fiu un om mai bun…”

Share

Pavel Bartoș este o prezență benefică oriunde ar merge, datorită veseliei și umorului său. El este îndrăgit de foarte mulți oameni pentru glumele sale și buna dispoziție.

smiley-pavel-bartos

Pavel a învățat de-a lungul timpului să se bucure de viață, dar și de persoanele pe care le întâlnește în fiecare zi, pentru că prezentatorul consideră că fiecare om pune o amprentă asupra noastră.

Unul dintre oamenii care l-au inspirat și l-au schimbat foarte mult pe artist este chiar Smiley. Acesta a devenit în scurt timp unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Pavel Bartoș, formând împreună cel mai haios cuplu din showbiz…

smiley-si-pavel-bartos-romanii-au-talent-78599100-465x390

În cadrul unui interviu, Pavel Bartoș a vorbit despre colegul său, Smiley, și a explicat în ce sens l-a schimbat viața, prietenia cu el: „Prietenia cu Andrei este cea mai cunoscută pentru că este publică. Nu m-am gândit niciodată ce mă ține. Noi ne-am cunoscut, de fapt, la ședința foto dinainte de a merge la preselecțiile primului show «Românii au talent». Ne cunoșteam puțin, dar ne respectam unul pe celălalt foarte tare. El mă respecta ca actor, fusese la teatru, eu îl respectam ca artist, îi știam muzica. Acest lucru a fost foarte important pentru relația noastră ulterioară. Faptul că există un respect, că îl consideri pe celălalt un om viabil și valabil este foarte important. Când nu mai există respect, există miștocăreala. M-a atras la el bunul lui simț absolut dezarmant pentru mine. Când i-am cunoscut părinții am înțeles și de unde vine acest bun-simț. Smiley este cel de la care am învățat să fiu un om mai bun. Pe Andrei nu l-am auzit niciodată spunând despre cineva ceva de rău. Tuturor le găsește o scuză, spune «Cred că nu a fost ziua lui bună», sau «Cred că nu i s-a potrivit situația», dar niciodată nu spune chestii categorice și negative, așa cum facem mulți dintre noi… Tipul ăsta de deschidere mă dezarmează. N-ai cum să nu te lipești de oameni din ăștia! N-ai cum! Probabil că și el a văzut în mine alte lucruri care i-au plăcut și ne-am legat. Așa de tare că ne e dor de întâlniri. Ne e dor să ne reîntâlnim, de fapt, pentru că se poate să treacă și o lună și să nu ne vedem… Că el are concerte, eu turnee… Iar când ne vedem, parcă nu a trecut nicio secundă de când ne-am despărțit!”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news