Home Stiri Pavel Bartoș face dezvăluiri despre începuturile relației cu soția sa. Cât i-a luat acestuia să o cucerească pe Anca

Pavel Bartoș face dezvăluiri despre începuturile relației cu soția sa. Cât i-a luat acestuia să o cucerească pe Anca

autor Mirela
268 views 2 minute timp de citit
  • Pavel Bartoș și Anca sunt împreună de peste 20 de ani și au și trei fete minunate.
  • Povestea lor de dragoste reprezintă un adevărat exemplu.
  • Pavel Bartoș și Anca au dat tot ceea ce au avut mai bun în relație.

Pavel Bartoș și Anca sunt împreună de peste 20 de ani și au și trei fete minunate. Povestea lor de dragoste reprezintă un adevărat exemplu, mai ales în zilele noastre, când oamenii se despart repede din cauza unor lucruri banale.

Pavel Bartoș și Anca au dat tot ceea ce au avut mai bun în relație, iar, drept dovadă, lucrurile au evoluat frumos și din ce în ce mai bine. În cadrul unui interviu acordat pentru Impact, prezentatorul a spus cum a reușit să o cucerească pe mama copiilor lui.

Cum a cucerit-o Pavel Bartoș pe Anca

Marea pasiune a lui Pavel Bartoș, deși este unul dintre cei mai longevivi și mai bine plătiți prezentatori, este actoria. Acesta a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soție la Teatrul Național din Timișoara.

Cu fiecare zi cu care trecea, aceștia aflau mai multe lucruri unul despre celălalt, iar Pavel Bartoș susține că Anca a reușit să scoată din el tot ceea ce este mai bun și mai frumos.

Chiar și așa, eforturile pe care acesta a trebuit să e depună au fost unele mari, căci Anca s-a lăsat cucerită după mai bine de un an.

Anca a renunțat la carieră, pentru a se dedica familiei

Soția lui Pavel Bartoș a decis să se ocupe de educația și de creșterea celor trei copii, motiv pentru care a renunțat la meseria pe care o avea.

Prezentatorul a mai povestit, în cadrul unui interviu oferit pentru Viva, că a susținut-o în această decizie, deoarece consideră că este un har să poți avea grijă de copii și de casă.

De asemenea, Pavel Bartoș a mai precizat faptul că, fără Anca, acesta nu ar fi putut să aibă familia de care se bucură acum și care reprezintă cea mai mare împlinire a sa.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies