Home Stiri Pavel Bartos ne dă sfaturi pentru o căsnicie fericită. Care este secretul?

Pavel Bartos ne dă sfaturi pentru o căsnicie fericită. Care este secretul?

autor Bodnar Anca
277 views 3 minute timp de citit
  • Pavel Bartoș are o căsnicie de invidiat
  • Toată lumea caută secretul unei relații perfecte
  • Pavel Bartoș dă sfaturi pentru o căsnicie liniștită

Pavel Bartoș este extrem de fericit și liniștit în căsnicie, iar asta se vede cu ochiul liber. Acesta este des întrebat cum poate să se împartă între muncă și familie, să păstreze un echilibru și să fie la fel de fericit în ambele tabere.

Pavel Bartoș – sfaturi utile pentru o căsnicie fericită și liniștită

Pavel Bartoș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Anca, de aproape 20 de ani, iar acum dă și sfaturi cu privire la construirea unui mariaj durabil.

„Ea a făcut acest pas nu pentru că eu i-am spus, ci pentru că ea a simțit acest lucru. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată, și ăsta este un har. Normal că m-am bucurat că s-a întâmplat așa. Eu i-am spus de multe ori: „Nu vrei să reiei? și mi-a zis: „Nu, nu simt nevoia. Mă simt împlinită prin ce am făcut cu copiii și fac în continuare.”, a povestit Pavel Bartoș.

Soția sa, Anca, și-a dorit foarte mult să facă Medicina, iar acum este studentă în anul IV.

„Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru.

Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei”, a povestit Pavel Bartoș pentru VIVA.

Pavel Bartoș insistă pe faptul că cei doi soți trebuie să fie, mai întâi de toate, cei mai buni prieteni, dar și că trebuie să se învârtă în cercuri diferite de prieteni, pentru a putea simți că au libertatea necesară, cea care ajută ca viața de acasă să fie una plină de povești, sfaturi, iubire și bună dispoziție.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies