Home Stiri Pavel Bartoș, primele declarații despre sarcina Ginei Pistol

Pavel Bartoș, primele declarații despre sarcina Ginei Pistol

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 914 views 3 minute timp de citit

Pavel Bartoș a fost de acord să vorbească despre sarcina Ginei Pistol și a declarat și că este foarte importat ca cei doi viitori părinți să aibă grijă la alegerile pe care le vor face, deoarece acestea trebuie să fie bune atât pentru ei, cât și pentru copilul lor încă nenăscut.

Conform celor de la click.ro, atunci când acesta a fost întrebat de sarcina celor doi prieteni ai săi, actorul a confirmat zvonurile și a spus că se bucură  foarte multe pentru ei: „Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că, acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”.

Tot pentru sursa menționată mai sus, Pavel Bartoș a recunoscut că nu el va fi nașul copilului, în ciuda faptului că Smiley a botezat-o pe Sofia, una dintre fiicele sale. „Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită. (…). Da, vorbesc des, nu zilnic, dar la două zile vorbim. Păstrează o relație foarte apropiată cu finuța lui, Sofia (n. r.: fata cea mică a actorului), care îmi spune: «Tati, îmi e dor de nașu’ Smiley». Sofia a făcut deja șase ani”, a declarat actorul.

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a recunoscut că este gravidă, dar într-un mod mai subtil: „Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuită) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă… Dar… trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească!”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies