Home Stiri Pavel Bartoș spune dacă îl ajută sau nu pe Smiley la „Vocea României”

Pavel Bartoș spune dacă îl ajută sau nu pe Smiley la „Vocea României”

autor Mirela
272 views 3 minute timp de citit
  • Smiley și Pavel Bartoș formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori.
  • Aceștia prezintă emisiunea „Românii au talent”, iar Pavel Bartoș prezintă și emisiunea „Vocea României”, acolo unde Smiley este unul dintre jurați.
  • Toată lumea se întreabă dacă, la „Vocea României”, Pavel Bartoș îi oferă vreun ajutor lui Smiley.

Smiley și Pavel Bartoș formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori. Cei doi fac senzație atât pe scenă, cât și în afara ei și sunt deseori văzuți împreună la evenimente. Aceștia prezintă emisiunea „Românii au talent”, iar Pavel Bartoș prezintă și emisiunea „Vocea României”, acolo unde Smiley este unul dintre jurați.

Deoarece aceștia fac echipă pe micile ecrane încă din anul 2011, toată lumea se întreabă dacă, la „Vocea României”, Pavel Bartoș îi oferă vreun ajutor lui Smiley.

Ce spune Pavel Bartoș despre corectitudinea dintre el și Smiley?

„La «Vocea României», într-adevăr, am reușit să fiu imparțial, pentru că show-ul e al tuturor, concurenții sunt ai tuturor. În cabină, că stăm împreună, este cu totul altceva.

Dar mi-a spus odată: «Bă, tu știi, niciodată nu mi-ai spus despre un concurent!». Că eu îi știu, m-am dus în repetiții, eu am făcut cu ei interviuri și nu spun, pentru că e o chestie de profesionalism.

I-am și zis: «Smiley, dacă ți-aș zice eu înainte cum e concurentul ăla, nu crezi că nu e drept față de ceilalți colegi, dar este nedrept față de tine? Pentru că, dup-aia, tu nu mai ești natural»”, a spus Pavel Bartoș în cadrul unui interviu pentru cancan.ro.

Theo Rose face echipă cu Smiley la „Vocea României”

Sezonul acesta face schimbări importante în ceea ce privește formatul emisiunii. Pentru prima dată în istoria show-ului, Smiley va face echipă cu Theo Rose.

În cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu, Theo Rose a declarat că a luat casting-ul pentru rolul de jurat al emisiunii, dar nu credea că poate face față, deoarece nu are experiență în acest domeniu. Atunci când a fost la doar un pas de a refuza, Smiley i-a spus să facă echipă cu el și să împartă același scaun.

Artista a declarat că Smiley a vrut să o ajute și să îi dea încrederea neceasară, spunându-i că, atât timp cât a luat casting-ul, înseamnă că este pregătită pentru acest lucru. Mai mult decât atât, Theo Rose a mărturisit că nu se aștepta să fie sunată înapoi după casting, dar se bucură că acest lucru s-a întâmplat și că îl are alături de ea pe cel mai longeviv jurat el emisiunii concurs.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies