HomeStiri Mondene Pe Alessandra Stoicescu o stie toata lumea. Iata cum arata familia ei!

Pe Alessandra Stoicescu o stie toata lumea. Iata cum arata familia ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Alessandra Stoicescu

Cu toții o cunoaștem pe Alessandra Stoicescu însă nu mulți îi cunosc viața personală. Alessandra Stoicescu, pe care o vedem în fiecare zi la Antena 3, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de televiziune care i-a devenit și soț!

Pe-Alessandra-Stoicescu-o-stie-toata-lumea.-Iata-cum-arata-familia-ei.1-1 in Stiri Mondene

 

Sergiu Constantinescu, partenerul Alessandrei, are 47 de ani și are o fată de 21 de ani, care îi este Sandrei ca o soră.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, aceasta a vorbit despre relația dintre ei și a dezvăluit câteva secrete din povestea de iubire.

Nu avem des ocazia de a o auzi pe Alessandra povestind despre persoanele care îi fac viața mai frumoasă sau să ofere detalii despre viața ei personală, însă știrista a decis să dezvăluie câteva dintre aceste mici secrete despre care fanii nu știau absolut nimic.

Știrista povestește că alături de soțul său a prins gustul vacanțelor, iar acum fiecare concediu îl transformă într-o adevărată lună de miere:

„Noi avem o relație foarte unită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanțele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri.”

in Stiri Mondene

Soțul Alessandrei este cel care gătește

Când nu sunt ocupați cu munca, cei doi petrec timp prețios împreună, iar Sergiu este cel care gătește și își cucerește soția de fiecare dată cu cele mai aromate și apetisante preparate:

„N-am loc de Sergiu în bucătărie. Este un bucătar desăvârșit. Stau pe lângă el să-l ajut. Sous-chef, să spunem, sau, mai bine, zis ajutor de sous-chef. Îi mai dau un ingrendient, dar pentru el este o plăcere, un spectacol. Nu pot să-i iau această plăcere, adică nici nu are rost. Fiecare facem lucruri foarte bine, dar la bucătărie nu poate fi egalat, pentru că este foarte creativ. Eu nu am avut niciodată o aplecare în zona asta, el de când ne-am cunoscut… ce mese face, ce invenții pentru mesele de Crăciun, de Revelion, de Paști, că noi le facem acasă cu familia. La dulciuri nu se bagă, dar face niște combinații uimitoare. Ce să caut eu acolo?”

in Stiri Mondene

 

Alessandra Stoicescu simte nevoia să-i întoarcă întocmai favorurile culinare ale soțului, prin urmare, îl răsfață de fiecare dată când are ocazia:

„Eu îl răsfăț cu dragostea mea și cu echilibrul pe care cred că i-l dau în viață. Și el trebuie să spună cu ce-l răsfăț, dar sunt lucruri pe care nu le putem dezvălui, că este zi. Glumesc. Îmi place să îi fac surprize și, când am început să-l cunosc bine de tot, mi-am dat seama că eu sunt «motorul», în sensul că-l pot duce undeva unde poate își dorea, dar se abținea.”

Alessandra a devenit mamă și este foarte atașată și de Bianca, fata soțului său dintr-o relație anterioară, pe care o consideră ca o soră: „Noi avem copii. Sergiu are copil și implicit Bianca este și a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva și nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanțe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanțe vrea să meargă cu noi. (…) Eu vreau să-l fac pe el fericit și vreau să fiu eu fericită și ne completăm și ne umplem. Adică eu nu simt că avem un gol în acest moment”…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed