Home Stiri Pentru ce a fost criticat Horia Brenciu, la concertul din Londra

Pentru ce a fost criticat Horia Brenciu, la concertul din Londra

autor Elena Yvette
258 vizualizari

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară.

Recent, cântărețul a susținut un concert la Londra, acolo unde fanii au avut ceva de comentat în legătură cu apariția artistului. Și nu, nu a fost vorba de modul în care a interpretat, ci mai degrabă de un accesoriu, pe care juratul X Factor obișnuiește să-l poarte mereu: șosetele colorate.

Artistul a primit imediat reproșuri de la unul dintre fanii săi prezenți la eveniment: Horia Brenciu la Londra: Dezamăgire Totală!!! Așteptasem cu nerăbdare să îl întâlnesc pe acest personaj, showman excepțional împreună cu band-ul lui desăvârșit, și, odată ce în sfârșit toți acești oameni te-au întâlnit Horia… ce să vezi: Dezamăgire Totală!!! Horia Brenciu a avut concert pentru prima dată la Londra și….. atipic acestuia, ….i-au lipsit șosetele!!!”

Un alt comentariu a fost: „Horia, cum de ți-ai uitat faimoasele șosete??? Din această cauză am și stat în spatele tău și nu am făcut poză împreună… La următorul concert sper să rezolvi problema, nu de alta, dar aștept să facem o poză împreună… Otherwise, as Londoners say: No complains! The Concert was Outstanding!”, este mesajul pe care Horia Brenciu l-a primit de la o admiratoare…

„E clar! Nu poți să-i satisfaci pe toți!”, a comentat Horia Brenciu, care a făcut publică o imagine în care apare cu celebrele șosete colorate.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies