Home Stiri Pentru ce a fost criticat Horia Brenciu, la concertul din Londra

Pentru ce a fost criticat Horia Brenciu, la concertul din Londra

autor Elena Yvette
679 views 1 minute timp de citit

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară.

Recent, cântărețul a susținut un concert la Londra, acolo unde fanii au avut ceva de comentat în legătură cu apariția artistului. Și nu, nu a fost vorba de modul în care a interpretat, ci mai degrabă de un accesoriu, pe care juratul X Factor obișnuiește să-l poarte mereu: șosetele colorate.

Artistul a primit imediat reproșuri de la unul dintre fanii săi prezenți la eveniment: Horia Brenciu la Londra: Dezamăgire Totală!!! Așteptasem cu nerăbdare să îl întâlnesc pe acest personaj, showman excepțional împreună cu band-ul lui desăvârșit, și, odată ce în sfârșit toți acești oameni te-au întâlnit Horia… ce să vezi: Dezamăgire Totală!!! Horia Brenciu a avut concert pentru prima dată la Londra și….. atipic acestuia, ….i-au lipsit șosetele!!!”

Un alt comentariu a fost: „Horia, cum de ți-ai uitat faimoasele șosete??? Din această cauză am și stat în spatele tău și nu am făcut poză împreună… La următorul concert sper să rezolvi problema, nu de alta, dar aștept să facem o poză împreună… Otherwise, as Londoners say: No complains! The Concert was Outstanding!”, este mesajul pe care Horia Brenciu l-a primit de la o admiratoare…

„E clar! Nu poți să-i satisfaci pe toți!”, a comentat Horia Brenciu, care a făcut publică o imagine în care apare cu celebrele șosete colorate.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies