Pentru pasionatii de shopping am pregatit haine de designer și accesorii la The Fashion Fair

Share

În fiecare an cauți cadouri pentru cei dragi. Anul acesta poti incepe cumparaturile cu un cadou pentru tine, Duminica 10 Mai la The Fashion Fair, începand cu orele 10 AM pana la orele 19 PM, organizat in locatia: The Vintage Pub( Str. Smârdan, nr 43)

afis targ facebook

The Fashion Fair nu este doar un târg de modă, THE FASHION FAIR este o cumunitate a iubitorilor de frumos unde poti găsi cele mai originale cadouri pentru tine și pentru cei dragi: haine create de designeri talentați, bijuterii, accesorii menite să insuflețească orice ținută, dar si cosmetice pentru toate genurile.
Târgul, aflat la a 3-a ediție, reunește nume deja consecrate ale modei românești, dar și designeri aflați la început de drum.

Pentru un răsfăț total, a fost pregătit și un beauty-corner, unde specialiștii in make-up te vor indruma in alegerea produselor potrivite tenului tau.

Intrarea la The Fashion Fair este gratuită.

De asemenea, am pregatit 3 concursuri pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/TheFashionFairRomania

The Fashion Fair a mai pregatit o supriză pentru voi, iubitorii de frumos, al doi-lea After Party al targului de moda, FASHION Revenge.

After party-ul va fi organizat tot in cadrul locatiei THE VINTAGE PUB începand cu orele 23:00. Accesul la petrecere se realizează pe bază de invitație. Pentru a beneficia de o invitație pentru tine și prietenii tai poți suna la urmatorul numar de telefon: 0765.914.221


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente