Home Stiri Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

autor Buinoschi Andreea
256 vizualizari

Raluca și Pepe au decis să spună „Da!”  în anul 2012, în primăvară. Înainte de a face acest pas, artistul a aflat că există mai multe fotografii cu Raluca, dar care nu sunt atât de decente pe cât s-ar vrea. Mai mult decât atât, pozele compromițătoare trebuiau să fie date presei chiar în ziua în care cei doi s-au cununat.

Atunci, Raluca Pastramă era însărcinată în luna a cincea, iar Pepe nu a văzut nimic rău în acele poze, deoarece susținea că este o fată extrem de cuminte care îi poartă în pântece prima fetiță. „Ştiam de pozele astea de mult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, le-a spus artistul celor de la Antena 1.

Mai mult decât atât, în urmă cu opt ani, Pepe a declarat că el a fost primul ei bărbat, chiar dacă ea a mai avut relații și înainte. „Eu am cunoscut-o pe Raluca în iulie. Ea face 21 azi. Eu nu cred că un om până la 20 de ani nu a mai avut vreo relaţie. Eu, după trei luni, cât timp am vorbit cu ea, am constatat că e virgină. Acel prieten al ei, cu care a stat câteva luni, a fost cu ea acum doi ani şi ceva. Ea şi-a făcut nişte fotografii singură în oglindă. Ea nu a postat aceste fotografii nicăieri şi nici nu le-a trimis celui care pretinde că le are”, a mai adăugat artistul.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat că el și Raluca vor divorța. Cântărețul susținea că separarea va fi una la notar, pe cale amiabilă, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..