Home Stiri Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

autor Buinoschi Andreea
148 vizualizari

Zilele trecute, s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca, iar scenele s-ar fi derulat chiar sub ochii celor două fete ale lor. După acest eveniment, soția sa a mers la poliție și a cerut și un ordin de protecție. Sătul de acuzele care i se aduc, artistul latino a decis să ofere câteva declarații.

Vizibil deranjat de tot ceea ce se discută legat de acest subiect, Pepe a răbufnit, spunând că nimic din ceea ce s-a spus nu este adevărat. Mai mult decât atât, finul lui Pepe le-a cerut tuturor să verifice dacă, într-adevăr, a bătut-o sau nu pe Raluca. „V-a spus dumneavoastră că am agresat-o? Aţi văzut? Verificați!”, a spus acesta, extrem de nervos de acuzațiile care i se aduc.

Cu toate acestea, Pepe nu se oprește aici. Este dispus să facă orice pentru a-și dovedi nevinovăția, spunând că totul se va muta în instanță, deși, la început, a spus că divorțul va fi unul la notar, liniștit, de dragul celor două fete pe care le au împreună.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, le-a spus artistul celor de la wowbiz.ro.

În urmă cu doar câteva zile, cei de la cancan.ro au povestit cum s-a desfășurat presupusa bătaie. Se pare că, vineri seara, Raluca le-a dus pe cele două fete la o bază sportivă din București, unde, mai târziu, și-a făcut apariția și cântărețul. Se pare că totul s-a transformat într-o ceartă, iar Pepe a strâns-o de gât, ar fi lovit-o de mașină și, la final, ar fi lovit-o peste față, după care a plecat…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..