Home Stiri Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 447 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, s-a aflat că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca, iar scenele s-ar fi derulat chiar sub ochii celor două fete ale lor. După acest eveniment, soția sa a mers la poliție și a cerut și un ordin de protecție. Sătul de acuzele care i se aduc, artistul latino a decis să ofere câteva declarații.

Vizibil deranjat de tot ceea ce se discută legat de acest subiect, Pepe a răbufnit, spunând că nimic din ceea ce s-a spus nu este adevărat. Mai mult decât atât, finul lui Pepe le-a cerut tuturor să verifice dacă, într-adevăr, a bătut-o sau nu pe Raluca. „V-a spus dumneavoastră că am agresat-o? Aţi văzut? Verificați!”, a spus acesta, extrem de nervos de acuzațiile care i se aduc.

Cu toate acestea, Pepe nu se oprește aici. Este dispus să facă orice pentru a-și dovedi nevinovăția, spunând că totul se va muta în instanță, deși, la început, a spus că divorțul va fi unul la notar, liniștit, de dragul celor două fete pe care le au împreună.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, le-a spus artistul celor de la wowbiz.ro.

În urmă cu doar câteva zile, cei de la cancan.ro au povestit cum s-a desfășurat presupusa bătaie. Se pare că, vineri seara, Raluca le-a dus pe cele două fete la o bază sportivă din București, unde, mai târziu, și-a făcut apariția și cântărețul. Se pare că totul s-a transformat într-o ceartă, iar Pepe a strâns-o de gât, ar fi lovit-o de mașină și, la final, ar fi lovit-o peste față, după care a plecat…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies