Home Stiri Pepe a plătit mai multe femei pentru a face dragoste cu ele?!

Pepe a plătit mai multe femei pentru a face dragoste cu ele?!

autor Buinoschi Andreea
167 vizualizari

De-a lungul timpului, Pepe a fost implicat în fel de fel de scandaluri, iar imaginea sa a avut de suferit destul de mult. Nici după ce și-a unit destinul cu cel al Ralucăi, acesta nu s-a liniștit și alte zvonuri au început să circule prin presa din România.

În urmă cu doar câțiva ani, cu doar câteva zile înainte ca Raluca să nască pentru a doua oară, Pepe a fost invitat într-o emisiune televizată, unde a trebuit să răspundă unor întrebări mai puțin confortabile.

Una dintre întrebări a avut legătură cu viața sa intimă. Mai exact, acesta a fost întrebat dacă, vreodată, a apelat la serviciile oferite de escorte. Extrem de sincer, artistul latino a confirmat aceste afirmații: „Da, este adevărat”.

Se pare că artistul latino nu a fost cuminte nici când a fost însurat. Una dintre amantele sale a vorbit despre partida de amor, deși Pepe susținea că era implicat într-o relație serioasă. Mai mult decât atât, nu doar Oana Zăvoranu a fost înșelată, ci și Raluca.

Se pare că fostul jurat de la Antena 1 a avut o aventură cu o femeie de afaceri, însă singura declarație a unei amante a fost făcută în anul 2011, după ce cântărețul a divorțat de Oana, cu mare scandal.

„Am avut o relație sexuală cu Pepe în timp ce el era la începutul legăturii lui cu Oana Zăvoranu. Eram la mare și el a trimis un băiat din formație la mine și el m-a invitat la Pepe în cameră. Am făcut sex cu el de curiozitate, dar mi-a lăsat un gust amar. Eu i-am cerut numărul de telefon, dar el nu mi l-a dat pentru că a spus că are o relație mai serioasă. După aventura de la Neptun, ne-am mai întâlnit o dată într-un hotel din București”, a declarat Laura, amanta lui Pepe, în cadrul emisiunii Drept la țintă…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..