Home Stiri Pepe a recunoscut că s-a însurat cu Yasmine Ody

Pepe a recunoscut că s-a însurat cu Yasmine Ody

autor Mirela
287 views 3 minute timp de citit
  • Pepe și Yasmine Ody sunt împreună de aproximativ un an.
  • De data aceasta, a fost și mai discret în ceea ce privește viața personală.
  • În urmă cu doar câteva săptămâni, s-a aflat că cei doi s-au căsătorit, iar zvonurile au fost confirmate.

Pepe și Yasmine Ody sunt împreună de aproximativ un an. Cei doi și-au început relația la scurt timp după ce Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, dar, de data aceasta, a fost și mai discret în ceea ce privește viața personală.

În urmă cu doar câteva săptămâni, s-a aflat că cei doi s-au căsătorit, iar zvonurile au fost confirmate chiar de către fratele artistului. Acum, la atâtea zile distanță, Pepe a confirmat și el nunta, spunând că erau la fel de fericiți și fără ca acel act să existe.

Mai mult decât atât, Pepe și Yasmine au un motiv în plus de bucurie, deoarece au devenit părinți în urmă cu doar câteva luni. Cei doi au un băiețel pe care îl iubesc extrem de tare, iar Pepe este în culmea fericirii.

Pepe a confirmat nunta cu Yasmine

„Lasă să se facă speculații și atât! Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie.

E frumos, în primul rând, că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal și bine fac.

Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac și, odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, când e nevoie”, a spus Pepe pentru Antena Stars.

Artistul regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu

De curând, Pepe și-a adus aminte de căsnicia pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu. Acesta a mărturisit că regretă faptul că a făcut acest pas, declarând că relația pe care a avut-o cu aceasta reprezintă cea mai mare greșeală din viața lui.

În urmă cu mai bine de un an, Pepe a ajuns, din nou, în atenția Oanei Zăvoranu, atunci când aceasta a făcut mai multe comentarii ironice, după ce s-a aflat că divorțează de Raluca Pastramă.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies