HomeStiri Pepe, detalii despre divorțul de Raluca

Pepe, detalii despre divorțul de Raluca

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 810 views 2 minute timp de citit

În urmă cu puțină vreme, Pepe a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre problemele prin care trece în ultima vreme. Cu lacrimi în ochi, artistul latino a povestit o întâmplare recentă trăită alături de una dintre fiicele sale, Maria.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor.

12

Am zis, fără să îmi dau seama, că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun, că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum”, a spus Pepe pentru cei de la Antena Stars.

13

Cu toate că ultimele luni ale acestui an au fost extrem de grele pentru el, fostul soț al Ralucăi a declarat că nu se teme de nimic și că va apela la indiferență, fără a face nimic altceva. Acesta nu mai vrea să fie implicat în niciun scandal și vrea să stea departe de orice i-ar putea cauza probleme.

„Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam.

14

Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe care am scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu, în momentul acesta, sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a mai mărturisit acesta în cadrul aceluiași interviu…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed