Home Stiri Pepe este distrus din cauza divorțului de Raluca

Pepe este distrus din cauza divorțului de Raluca

autor Buinoschi Andreea
159 vizualizari

Zilele trecute, paparazzii de la impact.ro l-au surprins pe artistul latino în timp ce se plimba prin Capitală, de unul singur. Acesta era extrem de abătut și se poate observa cu ochiul liber că nu este atât de bine pe cât încearcă să pară.

Se pare că vestea conform căreia a fost înșelat nu a fost deloc benefică pentru el, iar acum Pepe încearcă să treacă peste divorțul de Raluca. Cu toate acestea, fostul soț al Oanei Zăvoranu i-a propus Ralucăi să îi lase lui fetele și nu va mai face publice informații compromițătoare despre ea.

„Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este, pur și simplu, șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că, și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat surse apropiate celor doi pentru cei de la impact.ro.

Mai mult decât atât, se pare că Pepe știa că este înșelat, de acum un an, dar a luat decizia de a se despărți de soția lui abia acum.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, au mărturisit persoane din anturajul acestora pentru sursa menționată anterior…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..