Home Stiri Pepe mărturiseşte că a muncit la circ

Pepe mărturiseşte că a muncit la circ

autor Elena Yvette
592 views 3 minute timp de citit

Pepe face parte din seria artiştilor cei mai căutaţi pentru concerte şi diferite emisiuni. Deşi nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cariera lui de acum mai bine de zece ani.

61680297

În urmă cu mai bine de zece ani, acesta a lucrat la circ, timp de un sezon.

„Am avut o colaborare. Cântam pe momente de trapez, mai făceam și anumite semne acrobaților, care se sincronizau pe muzica mea. La repetiții și la spectacole eram în arenă, a fost o experiență plăcută. Nu a fost ceva complicat, dar simțeam că am o mare responsabilitate pentru că cei implicați în reprezentație erau foarte atenți la mine. Am cunoscut animalele, am intrat în menajerie, am cunoscut fiecare dresor în parte. Deja știam ce animale trec prin spatele meu numai când le simțeam cum miros”, a povestit Pepe.

Pe lângă muzică, Pepe, reuşeşte să îşi facă timp şi pentru fimările de la emisiunea “Ham talent”, în calitate de jurat.

Dezvăluirea acestui mic detaliu din viaţa lui a avut loc atunci când cei doi colegi ai săi din juriu, Beatrice Rancea şi Mihai Petre, şi-au spus punctul de vedere în ceea ce priveşte animalele. Beatrice era de părere că circul nu este locul potrivit pentru animale, iar Mihai Petre sublinia în principal, faptul că este împotriva circului cu oameni, pe lângă cel cu animale.

Artistul este căsătorit de câţiva ani şi are deja două fetiţe foarte frumoase şi drăgălaşe, pe nume Maria (3 ani) şi Rosa-Alexandra, născută în ziua de Florii.

”Este minunat să fii tată. Mai ales de fete. Ele sunt lumina ochilor mei”, a declarat Pepe, fericit peste măsură.

Acesta a mai declarat că cea mai mică fetiţă este foarte cuminte, pentru un copilaş de vârsta ei.

”Este cea mai cuminte, Rosa a întrecut-o și pe Maria. Îți dai seama că încerc să petrec cât mai mult timp cu ele. Așa că nu prea mai merg la petreceri sau, dacă merg, mă grăbesc cât pot să ajung acasă, nu ami pierd nopțile. Stau cu fetele mele, mă joc, râd, este o senzație care nu poate fi comparată cu nimic”, a mai adăugat Pepe.

1544955_801776863203740_2945340024356418713_n_b91e26bd0c

Sursa photo: spynews.ro; libertatea.ro; cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies