Home Stiri Pepe, noi declarații despre schimbările suferite în urma divorțului de Raluca

Pepe, noi declarații despre schimbările suferite în urma divorțului de Raluca

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 527 views 2 minute timp de citit

De curând, Pepe a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre cum s-a schimbat viața sa după divorțul de Raluca Pastramă, dar și despre cum se poartă cu fiicele sale. Artistul latino susține că vremurile l-au făcut să fie mai permisiv în ceea ce privește recompensarea fetelor sale, dar încearcă să fie cât mai prezent în viața lor.

„Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac. Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele (n.r. – zâmbește).

Fetele se joacă, au şi talente artistice, însă e devreme să vorbim despre asta. Noi ne jucăm mult, ne imaginăm că susţinem spectacole, iar Rosa chiar cântă foarte mult şi foarte bine. Și Maria, de altfel. Momentan, sunt la început de drum, descoperim şi instrumente muzicale, şi canto, şi sportul, și activităţile din mediul informatic. Sunt copii, trec prin toate şi, în funcţie de ce îşi doresc de la viaţă, pe drumul ăla vor merge, de fapt, vom merge împreună, pentru că le voi susţine, pe cât posibil, să facă ceea ce le place.

Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că, uneori, mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici…

Personal sunt mult mai liniştit şi mult mai încrezător în echilibru şi în viitor, pentru că despre asta este vorba”, a spus artistul, conform celor de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies