Pepe, noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Share

Pepe este noul prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva!. Acesta va prezenta împreună cu Alina Pușcaș. Filmările pentru cel de-al 17-lea sezon au început, iar noile ediții se arată a fi extrem de incitante, dar și pline de surprize. Juriul emisiunii concurs va rămâne același, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce personaje vor fi interpretate.

Pepe a dat vestea cea mare prin intermediul unei postări de pe contul său de Instagram, spunând că este extrem de încântat de cele întâmplate. Artistul latino i-a luat locul lui Cosmin Seleși, cel care a prezentat alături de Alina o bună perioadă.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect. De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi ăsta e cel mai important pentru mine”, a scris Pepe pe pagina sa de Instagram.

Pepe a oferit mai multe detalii din culisele emisiunii

„După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracție încă de când intrăm pe uşă, dimineața şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a «restitui» personajele. De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală”, a mai scris artistul.

„Pe Pepe îl ştiu de peste zece ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”, a mărturisit și Alina Puşcaş, conform celor de la spynews.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news