Home Stiri Mondene Pepe, pregătit pentru al treilea copil? „La mine ar fi simplu”

Pepe, pregătit pentru al treilea copil? „La mine ar fi simplu”

autor Negriu Elena
924 views

Nicolae – Ionuț Pascu, artistul cunoscut sub numele de scenă Pepe, în vârstă de 39 de ani, a făcut, de curând, declarații despre viața sa de familie și a mărturisit faptul că încă un copil ar fi bine-venit. Este bine cunoscut faptul că acesta iubește mult copiii și este un familist convins.

Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, au două fete, iar artistul se consideră împlinit pe planul familial, deoarece are tot ce își poate dori. Cu toate acestea, Pepe nu exclude posibilitatea ca, după un anumit timp, să își mărească familia, dacă soția va fi de acord.

Invitat într-o emisiune TV, Pepe a recunoscut că nu ar refuza șansa de a avea încă un copil, dar deocamdată nu este momentul potrivit pentru ca acest lucru să se întâmple, deoarece Raluca dorește să își recapete silueta în urma sarcinii precedente.

„A fost pe sală imediat ce a născut-o pe Maria. De atunci a început sala pe bune. Se îngrăşase la naştere şi face sport. A născut al doilea copil, are dreptul şi ea la silueta ei şi la tinereţea ei. Şi eu am dreptul la al treilea copil, e mai complicat. Probabil mai târziu, momentan e greu cu doi. E greu, dar e frumos. N-o pot obliga. Despre ea e vorba, la mine ar fi simplu”, a declarat Pepe…

„S-o iei de la capăt acum cu al treilea, după doi copii, implică anii ăştia frumoşi pe care îi ai şi de care vrem şi noi să ne bucurăm, ca şi cuplu. Abia am scăpat de prima perioadă în care plâng copiii noaptea. Abia am terminat cu plânsul peste noapte, acum să vină al treilea… e puţin cam… E mai uşor acum cu fetele, sunt măricele. Vorbesc, sunt la şcoală, la grădiniţă. Am un şofer care o duce pe Maria la şcoală, iar Raluca şi Rosa merg împreună la grădiniţă. Am un băiat care mă ajută, nu-mi permite mereu programul”, a adăugat cântărețul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed