Home Stiri Pepe regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu: „Cea mai mare greșeală din viața mea”

Pepe regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu: „Cea mai mare greșeală din viața mea”

autor Mirela
348 vizualizari

Pepe a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici unde, printre multe subiecte dezbătute, au vorbit și despre mariajul pe care l-a avut cu Oana Zăvoranu. Aceștia au divorțat în urmă cu 11 ani, cu mare scandal și, acum, artistul latino regretă că a format un cuplu cu Oana.

„Pepe a fost mișto rău de tot ca soț. Acum nu mai este. Mie mi se pare că dau totul într-o relație, adică, ca orice om, am și greșeli și scăpări, dar, indiferent de greșeală, cu vorba sau cu fapta, din punctul meu de vedere, am protejat întotdeauna familia. Când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am fost eu (n.r. – în căsnicia cu Oana Zăvoranu).

Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat. Când nu ai cu cine să discuți, nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustrare, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok.

Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: «Mă, ce dracu’ a fost în capul meu?».

Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi, mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, au fost mărturiile artistului în podcast-ul lui Damian Drăghici…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies