Home Stiri Pepe regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”

Pepe regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”

autor Mirela
406 views 3 minute timp de citit
  • Pepe și Yasmine au făcut nunta în urmă cu doar câteva săptămâni în mare secret.
  • Cei doi au ținut totul departe de ochii tuturor, iar discreția a fost păstrată în totalitate.
  • Pepe și-a adus aminte de momentele în care a fost însurat cu Oana Zăvoranu în urmă cu mai mult timp.

Pepe și partenera sa, Yasmine, au făcut nunta în urmă cu doar câteva săptămâni. Despre acest lucru s-a aflat în urmă cu doar câteva zile, când fratele artistului a confirmat acest lucru. Cei doi au ținut totul departe de ochii tuturor, iar discreția a fost păstrată în totalitate.

Cu toate acestea, Pepe și-a adus aminte de momentele în care a fost însurat cu Oana Zăvoranu în urmă cu mai mult timp. Deși au trecut ceva ani de când ei s-au despărțit, acesta a făcut câteva afirmații tăioase despre căsnicia pe care a avut o.

Pepe regretă căsnicia cu Oana Zăvoranu

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred: Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar, când arunci cu noroi, mi se pare mult.

Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv, să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund”, a spus acesta.

Artistul a făcut nunta cu aleasa inimii lui

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, anunțând despărțirea în toamna anului 2020, la scurt timp, artistul latino a început o relație cu Yasmine. Yasmine a rămas însărcinată repede și, după aproximativ un an de relație, au făcut nunta. În urmă cu puțin timp, Pepe și-a cunoscut băiatul, fiind al treilea copil al său.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume! A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte inti. Îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi!”, a declarat fratele lui Pepe pentru cei de la impact.ro,

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies