Home Stiri Pepe s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody. S-a aflat totul!

Pepe s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody. S-a aflat totul!

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 485 views 3 minute timp de citit
  • Pepe trăiește o pveste de dragoste alături de Yasmine Ody
  • Pepe s-a căsătorit în secret
  • Fratele artistului îl dă de gol

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața și a reușit să construiască o frumoasă poveste de dragoste alături de atrăgătoarea Yasmine Ody.

Pepe s-a căsătorit în secret

Prezentatorul Tv de la „Te Cunosc de Undeva” pare că s-a căsătorit în secret cu Yasmine, înainte de Paște, și nimeni nu a știut absolut nimic până acum.

Fanii au început să își pună semne de întrebare și să intre la bănuieli în momentul în care frumoasa brunetă și-a schimbat numele pe rețelele de socializare în Yasmine Pascu.

La scurt timp după aceste schimbări evidente, artistul a fost întrebat dacă zvonurile se confirmă și a spus că: „Da, am intrat în belele”.

„Petrecerea a avut loc la un restaurant din Capitală, foarte intim”

Fratele lui Pepe, Giani Pascu, l-a dat de gol pe îndrăgitul artist, menționând faptul că s-a căsătorit de ceva vreme, înainte de Paște, și că și-a dorit doar un eveniment restrâns, la care să aibă alături doar cele mai importante persoane din viața lui.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi. De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou. Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!” , a povestit Giani Pascu, fratele lui Pepe.

Cei doi au o relație perfectă, iar acest pas a venit natural, chiar dacă multe guri rele menționează faptul că cei doi s-au grăbit și că ar fi fost necesar un timp mai lung pentru ca cei doi să se cunoască mult mai bine.

Pepe și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni, iar petrecerea a fost una de zile mari.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies