Home Stiri Pepe s-a decis să încheie orice discuție legată de divorț: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”

Pepe s-a decis să încheie orice discuție legată de divorț: „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”

autor Buinoschi Andreea
192 vizualizari

În urmă cu puțin timp, Pepe a anunțat că el și Raluca nu vor mai forma un cuplu, după ce au fost împreună aproximativ zece ani. Artistul latino a mai declarat că nu el a fost cel care a vrut să se ajungă în acest punct și, în ciuda faptului că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a salva căsnicia, Raluca nu a vrut să mai fie soția sa.

Pepe susținea, la acea vreme, că divorțul va avea loc la notar, de dragul celor două fete pe care le au împreună. Mai mult decât atât, cântărețul a mai adăugat faptul că el și Raluca stau separat de peste două săptămâni, dar fetele petrec mai mult timp cu el.

Se pare că relația dintre cele două micuțe și artistul latino este una extrem de strânsă. Pentru a păstra legătura, Pepe le-a luat telefoane și vorbesc de mai multe ori pe zi. „Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a mai declarat acesta, la vremea respectivă.

Cu toate acestea, se pare că finul Andrei nu mai vrea să vorbească despre acest capitol din viața sa. Pentru a se asigura că nu va mai fi adus în discuție acest subiect, soțul Ralucăi Pastramă le-a cerut celor care îi administrează conturile sociale să șteargă orice întrebare legată de divorț. „Aici este vorba despre altceva, dacă nu ați înțeles, ce căutați aici?”, a fost reacția dură a fostului soț al Oanei Zăvoranu, după ce un fan adusese în discuție separarea de Raluca…

Așadar, în ciuda faptului că Pepe face tot ceea ce poate pentru ca fetele sale să nu îi simtă lipsa, lucrurile nu stau la fel și când vine vorba de cea care i-a fost parteneră aproape un deceniu.

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..