Home Stiri Pepe și amantul Ralucăi sunt la cuțite: „Amenințările au fost lansate din ambele tabere”

Pepe și amantul Ralucăi sunt la cuțite: „Amenințările au fost lansate din ambele tabere”

autor Buinoschi Andreea
202 vizualizari

Nu a trecut mult timp de când s-a aflat că Raluca are pe altcineva încă de anul trecut, că noi detalii ies la iveală. De data aceasta, personajele principale sunt chiar artistul latino și iubitul fostei sale soții, care s-au amenințat reciproc, pe rețelele sociale.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Pepe le-a făcut apropiaților mai multe destăinuiri uluitoare. Se pare că acesta le-a spus persoanelor apropiate că prietenele Ralucăi au fost cele care l-au înștiințat despre infidelitatea soției sale. Mai exact, se pare că femeia ar avea o altă relație de mai bine de trei ani cu un bărbat al cărui tată deține o faimoasă măcelărie în Capitală.

Pepe nu a suportat acest lucru și l-a abordat pe respectivul bărbat pe Instagram și i-a cerut să îi lase soția în pace, dar el nu a fost de acord.

„Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisirile lui Pepe”, au spus surse apropiate celor doi pentru cancan.ro.

Mai mult decât atât, persoane din anturajul lor le-au spus celor de la playtech.ro că relația Ralucăi este extrem de serioasă și urmează să îi cunoască familia amantului: „El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..