Home Stiri Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit, fără ca nimeni să știe

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit, fără ca nimeni să știe

autor Mirela
329 views 2 minute timp de citit
  • Pepe și Yasmine Ody sunt în culmea fericirii, deoarece fiul lor s-a născut în urmă cu doar câteva luni.
  • Cei doi și-au început relația la scurt timp după ce artistul s-a despărțit de Raluca.
  • De curând, s-a aflat că Pepe și Yasmine s-au căsătorit.

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu de aproximativ un an. Povestea lor de dragoste a început după ce artistul latino s-a despărțit de fosta lui parteneră, Raluca Pastramă. Între timp, atât Pepe, cât și Raluca au devenit din nou părinți și fiecare dintre ei și-a refăcut viața.

De curând, despre Pepe s-a aflat că s-a însurat cu Yasmine în urmă cu doar câteva luni, în mare secret. Informațiile au ieșit la iveală abia acum, deoarece artistul nu a dat niciun semn cum că ar fi ajuns în fața altarului alături de partenera sa.

Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume! A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte inti. Îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi!”, a declarat fratele lui Pepe pentru cei de la impact.ro.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, Yasmine și-a schimbat și numele, adăugând numele de familie al lui Pepe.

Deși divorțase, artistul susținea că încă are încredere în căsnicie

Deși abia divorțase de Raluca Pastramă, Pepe susținea că el încă are credință că se va recăsători, deoarece iubirea este un sentiment mult prea frumos, ce trebuie întotdeauna trăit. Artistul nu a negat posibilitatea de a începe o nouă relație și de a ajunge din nou în fața altarului, lucru ce, după aproximativ un an, s-a și întâmplat.

De asemenea, el a mărturisit că nu și-a neglijat cariera în această perioadă, axându-se foarte tare asupra ei. Datorită acestui lucru, artistul a făcut parte din emisiunea „Te cunosc de undeva”, iar numărul concertelor pe care le are s-a înmulțit considerabil.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies