HomeStiri Pepe, tătic pentru a treia oară. În câte luni e însărcinată Yasmine Ody

Pepe, tătic pentru a treia oară. În câte luni e însărcinată Yasmine Ody

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Jasmine Ody și Pepe se pregătesc pentru întâlnirea cu primul lor copil, conform celor de la playtech.ro. Cei doi vor avea un băiat, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales pentru că aceștia sunt împreună de nici măcar un an.

12Potrivit celor de la spynews.ro, Jasmine ar fi însărcinată în șapte luni. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat în București.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.

13Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei apropieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă, iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi.

14Eram prea copilă când am început această căsnicie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am ştiut să gestionez, să controlez anumite situaţii şi lucruri pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproş pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare”, a spus Raluca Pastramă pentru cei de la playtech.ro, după ce a aflat de relația lui Pepe cu Jasmine…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed