Home Stiri Pepe vrea să îi dea bani Ralucăi pentru a obține custodia fetelor

Pepe vrea să îi dea bani Ralucăi pentru a obține custodia fetelor

autor Buinoschi Andreea
137 vizualizari

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe se complică pe zi ce trece. Deoarece foștii soți au două fete, la mijloc a intervenit și custodia lor, custodie pentru care Pepe este dispus să lupte cu toate armele. Artistul nu vrea să arate doar că a fost corect, ci dorește și să își ia fetele acasă.

Pepe vrea ca divorțul să se încheie cât mai repede, acesta fiind și motivul pentru care a negociat, pe mulți bani, separarea. Pentru a câștiga custodia fetelor, artistul latino este dispus să îi plătească Ralucăi o sumă considerabilă de bani. Mai mult decât atât, Pepe se va baza și pe faptul că Raluca Pastramă nu are un venit stabil, iar cel mai bine pentru copii ar fi să stea cu el.

Se pare că divorțul a fost cauzat de iubitul croat al Ralucăi și pe care chiar cântărețul l-a descoperit, lucru dovedit printr-un document oficial prezentat la tribunal. „Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul… și a altor persoane și m-a întrebat dacă asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații, am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului… și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați.

Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo, unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea, să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină, vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitată. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoana pe nume…, a răspuns sec «D». De la munte»”, este o parte din declarația artistului, conform celor de la spynews.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..