Home Stiri Petrecere aniversară la Palatul Buckingham: Ducesa de Cambridge a împlinit 35 de ani

Petrecere aniversară la Palatul Buckingham: Ducesa de Cambridge a împlinit 35 de ani

autor Elena Yvette
183 vizualizari

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a împlinit luni 35 de ani, iar agenția de presă EFE relatează că aceasta a serbat în familie, alături de soțul său și cei doi copii pe care îi au împreună.

Ducesa de Cambridge a împlinit 35 de ani

De când a devenit Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost discretă la fiecare aniversare, sărbătorind mereu într-un cadru restrâns. Anul acesta alături nu i-au fost decât soțul său, Prințul William, și cei doi copii ai săi, Prințul George, în vârstă de trei ani, și Prințesa Charlotte, de doar un an.

Kate s-a căsătorit cu William, care este al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, în luna aprilie a anului 2011, deși aceștia se cunoșteau încă din 2011, de când studiau la University of St. Andrew din Scoția. Ceremonia a avut loc în catedrala Westminster din Londra. Abia peste un an și jumătate aceștia au anunțat venirea pe lume a primului lor copil, Prințul George.

Kate își va reluat rapid angajamentele după petrecerea aniversară. Conform agendei oficiale, ducesa împreună cu Prințul William vor fi vizita miercuri Centrul pentru copii și familii Anna Freud și Centrul pentru copii Child Bereavement UK, cel din urmă marcând prima lui aniversare.

Anul care vine se anuță plin de momente importante pentru Ducesa de Cambridge. Se pare că aceasta, împreună cu Prințul William, ar intenționa să se mute la reședința din Norfolk la palatul Kensington. Motivul acestei schimbări ar fi educația micuțului George, care în luna iulie va împlini patru ani și va învăța, cel mai probabil, la aceeași școală londoneză ca și tatăl său…

În luna mai, sora mai mică a ducesei, Pippa Middleton, urmează să meargă la altar. În vârstă de 33 de ani, aceasta se va căsători cu milionarul James Matthews. Nunta va avea loc în Marea Britanie, la Bucklebury, aproape de reședința familiei Middleton.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies