HomeStiri Mondene Petrecere în familia lui Donald Trump. Nepotul președintelui Americii a împlinit un an

Petrecere în familia lui Donald Trump. Nepotul președintelui Americii a împlinit un an

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 810 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/petrecere-familia-lui-donald-trump-nepotul-presedintelui-americii-implinit-un.jpg

O nouă petrecere aniversară a avut loc la Casa Albă. Cel mai mic membru al familiei Trump a împlinit zilele trecute un an de când mama sa l-a adus pe lume. Ivanka Trump a postat pe rețelele de socializare o fotografie din primele lui clipe de viață, dar și câteva cuvinte care i-au emoționat pe internauți.

petrecere-familia-lui-donald-trump-nepotul-presedintelui-americii-implinit-un

Ivanka Trump, fiica președintelui de la Casa Albă, pare să fi uitat pentru moment de problemele pe care le are în afaceri din cauza tatălui său și a măsurilor drastice pe care le impune imigranților, iar asta pentru că mezinul familiei a fost în ultima perioadă în centrul atenției. Micuțul Theodore a împlinit un an de când a venit pe lume, iar mama sa a împărtășit vestea cu toții internauții.

Fiica lui Donald Trump a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care își ține băiatul în brațe. Imaginea a fost surprinsă la scurt timp după ce Theodore a venit pe lume, în urmă cu un an, Ivanka Trump aflându-se pe un pat de spital, dar având zâmbetul pe buze. „În urmă cu un an, venea pe lume micuțul Theodore. Acest băiat este pură rază de soare. La mulți ani, micuțule”, a scris fiica președintelui american în dreptul fotografiei care a strâns numeroase aprecieri și comentarii…

petrecere-familia-lui-donald-trump-nepotul-presedintelui-americii-implinit-un1

Ivanka Trump are 35 de ani și este o femeie de afaceri, având câteva business-uri cu articole vestimentare și chiar un lanț de magazine care îi poartă numele. Este căsătorită din anul 2009, cu afaceristul Jared Kushner. Cei doi au împreună trei copii: Arabella Rose, Joseph Frederick și Theodore Jame. Ivanka Trump a devenit cunoscută în toată lumea după ce tatăl ei a candidat la președinția Statelor Unite ale Americii din partea Partidului Republican. Acesta a și câștigat alegerile, în ciuda faptului că votul popular a fost de partea Partidului Democrat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed