Planta sud-americană care tratează cancerul și infertilitatea


510

Această plantă exotică a fost cunoscută pentru că din ea se făceau pâine și băuturi, dar de acum caracteristica principală va fi capacitatea sa de a vindeca infertilitatea și cancerul.

Planta Sud Americană care tratează cancerul și infertilitatea

Numele său științific este Manihot esculenta, devenind mai cunoscută sub numele de manioc, arorut brazilian și tapioca.

Planta manioc s-a dovedit a fi un remediu excelent pentru infertilitate, dureri de cap severe și artrită. Frunzele sale sunt o mare sursă de proteine, lizină și betacaroten, în timp ce rădăcina are un conținut ridicat de calciu și vitamina C. Prin consumul regulat al acestei plante se poate observa, de asemenea, că oasele au devenit mult mai rezistente.

Cu toate acestea, studiile recente au descoperit că această plantă poate fi extrem de importantă pentru sănătatea noastră, datorită numeroaselor sale proprietăți benefice.

Beneficiile maniocului

Conform celor mai recente cercetări efectuate de Lankacnews.com, această plantă poate avea un efect extrem de puternic în tratamentul împotriva tumorilor.

Mai mult decât atât, maniocul, are un extract de amidon derivat din planta cassava; despre acesta se crede ca este extrem de util și adaptabil, deoarece poate ajuta în numeroase afecțiuni.

Oamenii de știință cred că maniocul este capabil de a preveni diabetul zaharat, protejează defectele congenitale, crește circulația și numărul de celule roșii din sânge, menține echilibrul fluidelor în interiorul corpului, colesterolul mai mic, protejează densitățile minerale osoase, îmbunătățește digestia, previne Alzheimer-ul, protejează sănătatea inimii, este un ajutor în creșterea în greutate.

În plus, oamenii de știință mai cred că planta poate fi extrem de utilă în lupta împotriva vezicii urinare, cancerului de colon și de prostată.

Cum se prepară maniocul pentru a se putea consuma?

Rețineți! Deoarece concentrația sa redusă de cianuri toxice trebuie să fie eliminată, planta trebuie să fie fiartă foarte bine înainte de consum.

Scopul este de a ne bucura de beneficiile sale de vindecare: coaja, se taie în bucăți și se scufundă alternativ în apă caldă și rece. De îndată ce este gătită, aveți nevoie să puneți frunzele înmuiate în frigider și se lasă timp de câteva ore. Lichidul în care frunzele au fost înmuiate trebuie turnat într-o altă soluție lichidă, cum ar fi apă sau suc de fructe. Consumați această băutură înainte de micul dejun în fiecare dimineață.

Puternica activitatea anti-cancer a maniocului a fost dovedită încă o dată de faptul că acesta este bogat în vitamina B17. Aceasta vitamina este folosită în medicamente pentru a contracara cancerul.

Având în vedere acest lucru, Dr. Cynthia Jayasuriya, chirurg, a fost diagnosticată cu cancer de tranziție de celule, așa că a început investigarea produselor alimentare, cu scopul de a le găsi pe cele care sunt bogate în această vitamină benefică.

Ea încerca să lupte cu cancerul de aproape un deceniu, iar apoi s-a decis să încerce unele tratamente naturiste împotriva cancerului. Atunci, ea a citit despre această plantă miraculoasă pe un site. A aflat că maniocul este o sursă bogată de vitamina B17. Prin urmare, ea a început să consume manioc timp de o lună întreagă și a mâncat aproximativ 100 de grame de manioc, de trei ori pe zi. A consumat manioc fiert dimineața și sub formă de curry după-amiaza și noaptea.

Credeți sau nu, după o lună, și-a făcut o cistoscopie. Rezultatele nu au arătat nicio urmă de cancer!

Se pare ca asta este ceea ce se întâmplă atunci când un pacient ce are cancer consumă manioc:

Odată ce maniocul este consumat, Vitamina B17 din acesta se combină în celula umană normală, cu o enzimă numită Rhodanese, care descompune B17 în trei zaharuri.

Celula de cancer, care este o celulă imatură, are o altă enzimă, beta-glucozidaza, ce rupe B17 în glucoză, benzaldehida și acid cianhidric. Acidul cianhidric acționează ca o capsulă de cianură LTTE, ucigând celulele canceroase…

Cu toate acestea, în cazul în care vitamina B17 se combină cu enzima celulelor canceroase, se rupe în următoarele părți: 1 zahăr, 1 benzaldehidă și 1 acid cianhidric. Acidul cianhidric ucide celulele canceroase locale.